Ja toinen juttukin vielä muistui! Ei tosin käynyt minulle, vaan Oton kaverille.

Oli kevät. Taisi olla jo vähän myöhempi yö. Taru oli nukkumassa meidän makuuhuoneessa, Jani oli jossain kylässä ja minä ja kaverini istuttiin meiän olkkarissa. Makuuhuoneemme verhot olivat kiinni ja valot olivat pimeänä sieltä.
Jossain vaiheessa soittelin Otolle että missä se on, sanoi että ovat kaverinsa kanssa meidän makkarin ikkunan alla suunnilleen. Sanoi sitten että voin tulla vaikka kattomaan jos en usko. Lopetettiin puhelu enkä jaksanut mennä katsomaan.
Otto tuli sitten kotiin ja jossain vaiheessa alkoi selittämään että epäilenkö sitä niin paljon kun olin käynyt kyyläämässä sieltä ikkunasta että ovat varmasti siinä makkarin ikkunan alla. Ihmettelin että mitä hittoa, en ollut käynyt, ja Otto sitten kertoi että juujuu, Harri näki sut siinä ikkunassa seisomassa vaikka kuinka kauan.
Vähänkö sain hepulin kun meillä ei silloin tuon tapahtuman aikaan ollut muita kuin minä ja kaveri olkkarissa ja Taru pinnasängyssään nukkumassa siellä makkarissa! Kuka hemmetti siellä makkarin ikkunassa oli ollut, kun se ei ollut ollut minä eikä kaverini?