Tänään serkun pitäisi soitella, mutta kattoos nyt. Saa nähdä muistaako se. ;) Ja illalla varmaan muutenkin vasta odotettavissa soitto, on se sellainen unikeko.

Aamupala:
-Mukillinen kahvia.
-Lautasellinen mysliä.
-Raskausvitamiini.
-Antibioottipilleri.
-Rautatabletti.

Luojan kiitos enää yksi antibioottipilleri tänään illalla ja sitten on kuuri loppu! Eipä siinä muuten ongelmaa, mutta meinasin useamman kerran unohtaa nappaista tabletin.. Se oli hiukan ressaavaa. Paljon mukavampi olla kun ei tarvitse stressata.

Jestas että oli kamala vitutus heti kun heräsin. Olisin voinut hajottaa puoli asuntoa, sen verran veemäinen olotila oli. Enkä edes tiedä miksi! Kun tietäisinkin! Osa saattoi toki johtua siitä että en saanut kunnolla nukkua yöllä ja Jani alkoi kiljua kurkku suorana heti kun heräsi.. Mutta joo, olen äiti joten kestän siis kaiken. Kyllä äitejäkin silti saa vituttaa. Äiditkin ovat vain ihmisiä.

Eilen illalla hommailimme semmoisia tuon avokin kanssa.. Ja juuri kun herra oli saamassa orgasmin, hänen silmänsä laajenivat ja hän supisi kauhean hätääntyneenä että "lopeta!! Musta tuntuu että multa tulee kuset!". Eipä häneltä kusta tullut vaan ihan vaan siemennestettä, mutta arvatkaa miten pahasti hajosin.. Nauroin kyseiselle sattumukselle kymmenisen minuuttia. Oli se herkkä hetki. <3 Eipä ukko noloksi mennyt, naureskeli toki itsekin ja nauroi osaksi sille kun minä nauroin tikahtuakseni.
Tätä muistellaan ja kauan.

Voisin teille kertoilla Janin synnytyskertomuksen, kunhan saan ajatukset hiukan koottua. Voisin laittaa stoorin tuonne sivuihin.

Niska ihan jumissa.

Ai niin! Tästä päivästä kahdenteenkymmenenteen tuossa meidän lähikentällä on Tivoli Seiterä. :) Otto jo hinkuu Janin kanssa sinne.. Tai että jos perjantaina menisi. Hemmetin kallis paikka, ei siellä voi oikeastaan mitään tehdä, mutta se nyt on ollut traditiona käydä siellä aina. Se oli niin söpöä silloin kun just oltiin vasta joku kuukausi seurusteltu Oton kanssa silloin vuonna 2005 ja mentiin sitten Seiterään.. Oi kun se oli romanttista. <3
Tässä teille kuva meistä kyseisellä reissulla:
1469998.jpg

Oltiinpas me pieniä! Olisikohan minulla jotain vastaavaa kuvaa jotta voisin heittää sen tähän vertailun vuoksi? Täytyy tarkistaa.