1456310.jpg

Tänään olen jo imaissut itseeni seuraavat:

-Mukillinen kahvia.
-Lautasellinen mysliä.
-Rautatabletti.
-Antibioottipilleri.
-Raskausvitamiini.
-Puoli mukillista vettä.

Heräsin hiukan ennen kahdeksaa. Suht hyvin nukuin, Jani meinaan meni eilen illalla Oton äidin luoksen kylään ja tulee kotiin vasta sunnuntaina. Ikävä sitä pikku riiviötä. :( Mutta nyt täytyy ajatella ennemminkin positiivisesti eikä ottaa mitään huonoja omatuntoja: Olen raskaana, minun on huolehdittava myös itsestäni ja annettava itsellenikin aikaa levätä, jotta voin hyvin ja sitä kautta vauvakin voi hyvin. Tämä viikko on muutenkin ollut semmoista hulabaloota, joka päivä jotakin.. Eli täytyy sitä välillä koittaa rentoutuakin! Saa nähdä miten onnistun. Tai ihan hyvinhän tämä, tässähän minä vain istun. Ainakin toistaiseksi. Kävelylle pitäisi mennä jossain vaiheessa koska ulkona on kertakaikkisen ihana ilma kuten kuvastakin näette! Vielä kun hommaan kävelyseuralaisen jostain niin sitten.

Lakanoiden vaihto edessä tänään. Se olisi pitänyt tehdä jo muutama päivä sitten, mutta en ole vain jaksanut kun on ollut kaikkea muuta. Mutta tänään sitten.

Kymmeneltä menen herättelemään avokkia hänen omasta pyynnöstään. Minulla on lupa pudottaa hänet sängystä varttia yli kymmenen jos hän ei ole siihen mennessä saanut hinattua itseään pystyasentoon.

*Dragonforce - Cry Of The Brave*

Joku saa mustan silmän jos tästä lääkkeestä tulee huono olo. En yleensä saa mistään lääkkeistä haittavaikutuksia, mutta voihan silti jostain lääkkeestä tulla.. Minulla tosiaan oli tämä sama kuuri tammikuussa jo, lääke on siis tuttu, mutta otin sen silloin eri muodossa (emätinpuikkona) ja nyt suun kautta tablettina.

Nyt on sitten menossa rv 30+3. Heräämisestä asti supistellut, mutta ei kipeästi. Siitä tulikin mieleeni, että eilen lääkäri sanoi että kannattaisi ehkä harkita sellaisen tukivyön käyttöä, sillä Nokkis on niin alhaalla että painaa vatsaa kovasti joka voi aiheuttaa osan näistä supistuksista. Juu täytyy nyt katsoa milloin olisi varaa ostaa kyseinen vyö, ja katsoa onko siinä vaiheessa enää järkeä ostaa, nytkin enää korkeintaan se 12 viikkoa odotusta jäljellä.

Tänään voisin yrittää väsätä tuota valkoista laukkuani taas. Olisi ihan kiva saada se pois tästä pöydältä pyörimästä.

*Dingo - Autiotalo*

Hemmetin suuri vitutus eräästä asiasta josta en valitettavasti voi täällä valittaa sen suuremmin. Sen kuitenkin sanon että asiaan liittyy ERITTÄIN suuri määrä vastuuttomuutta ja aivottomuutta. Jotkut vaan eivät todellakaan osaa ajatella loppuun asti näköjään missään asiassa. No, sääli vaan tämän kuvion kolmatta osapuolta.. :( En todellakaan tahtoisi että hän joutuu kokemaan sen mikä hänellä takuuvarmasti on edessä tuossa jonkun ajan päästä. Kenellekään en soisi sellaista kohtaloa. Hyi helvetti.