Ajotunti oli 13.30. Ajettiin suht laaja lenkki, vaikka missä päin Helsinkiä. Hemmetin hyvin kyllä meni mielestäni, samaten opettajan mielestä. Hän sanoikin että samalla lailla rauhakseltaan, kuten tänään, vedän huomenna ajokokeessa niin se siitä sitten, hyvin pitäisi sujua. Olen taas ihan paniikissa huomisesta, mutta en kuitenkaan läheskään yhtä paljon kuin viimeksi! Onneksi!

Toinen säärystin on jo kokonaan valmis, toisen teen tänään loppuun myös. Sitten kun vielä pääsisi käyttämään niitä.. Josko huomenna. ;) Ehdottomasti jos vain on niin hyvä ilma että tarkenee hameella (jos löydän jostain jonkun sopivan mikä vielä mahtuu päälle eikä näytä tyhmältä).

Tekisi mieli terassille! Ei dokaamaan tietenkään, vaan istuksimaan hyvässä seurassa. Minulla olisi tietenkin limulasi nenun edessä, mutta väliäkö sillä.. Kyllä sitä juoda ehtii ihan tarpeeksi sitten kun ei enää ole raskaana. Enkä ole juomaihmisiä muutenkaan. Hyi.

Vittu että vituttaa kun kuvat eivät näy. Lisäisin iloksenne päivän asun mutta en ala sitä nyt väkertää, kun on tuo probleema päällä.. Toivottavasti korjaantuu pian!!

Jani tulee kohtsillään kotiin, ja sitten lähteekin taas hoitoon. :( Menee ensi yöksi äidilleni. Parempi niin, että saan nukkua ensi yön rauhassa josko olisin suht pirteä sitten ajokokeessa.