Se aamuinen kökkö äksidentti jääköön nyt toistamatta, se kännykkäepisodi.. Otto pyysi anteeksi kun soitti töistä ja se siitä. Anti olla.

Hiukan ennen yhtätoista mummuni tuli käymään pikaisesti ja tuomaan hiukan ruokaa sun muuta. Saldona pari banaania, leipää, vessapaperia, talouspaperia, riisipuuroa (hänen tekemäänsä), mehua. Suurkiitokset.

Yhdentoista maissa pappani tuli hakemaan Jania pihalle, ja he olivat sitten ulkona puolitoista tuntia eli puoli yhteen asti. Minä tein sillä välin keittoa ja kun Jani tuli kotiin niin jestas miten poikaan upposikin ruokaa. Keitto ei ollut hätiin ihan valmis joten poitsu sai riisipuuroa ja vetäisi sitä lautasellisen, sen jälkeen meni vielä keittoa lautasellinen! :O Sitten olikin kello jo yksi ja poika haki tyynynsä ja tutin ja tahtoi päikkäreille. :)

Söin siinä sitten kaikessa rauhassa ja yhtäkkiä alkoi väsyttämään hemmetisti.. Menin kahden maissa sitten itsekin pötkölleni ja nousimme ylös sitten kolmelta.

Puoli neljän aikaan lähdimme sitten lankoja ostamaan ja kävelemään, minä, Jani ja äitini. Menimme ensin lankakauppaan jonne ei meiltä ole pitkä matka, alle kilsa varmaan, ja selvisin tosiaan koko reissusta yhdellätoista eurolla! Olisin luullut että yksi kerä maksaa vähintään pari euroa tai hiukan ylikin. Mutta parempi näin! Lankakaupasta mentiin sitten puistoon hetkeksi, Jani keinui ja laski liukumäkeä ja kotiuduttuamme syötiin hiukkasen, katsottiin telkkaria ja neuloin pari riviä huivia eteenpäin.

Nyt iski hampurilaishimo ja informoin siitä ukkoakin. Saa nähdä tekeekö se asian eteen mitään, syytä kyllä olisi.. Prkl.

Nokkis on ollut tosi aktiivisella päällä tänään. Hirmuinen muljuilu ja potkiminen ja ojentelu melkein koko ajan menossa! Täytyy sanoa että nyt kyllä jo tuntuu ja hemmetin selvästi että on raskaana!