Ihan helkkarin tylsä päivä on ollut. Kuten sanottu, VIHAAN SUNNUNTAITA ja yleensäkin oikeastaan viikonloppuja. Saakeli jos hiukset eivät olisi näin kakkaiset niin lähtisin ulos kävelylle. Tuntuu jotenkin ylitsepääsemättömältä mennä edes hiustenpesulle. Perkele.

Bongailin netistä kaikenlaisia kuvia jotka inspiroivat minua. Mukaan tarttui jo kahdeksan kuvaa. Tulostin ne ja liimaan ne Inspiration Bookiini. Sitä voi sitten selailla ja etsiä innoituksen lähdettä omiin tuotoksiin.

Nyt on taas sellainen olo ettei yhtään huvittaisi raahautua huomenna ajotunnille.Vielä vähemmän innostaa tiistain inssi. Toivotaan vain että saan kortin tiistaina (en kylläkään saa) niin loppuu ajotunneilla juoksentelut! Tietenkin sitten on käytävä vielä se autokoulun kakkosvaihe mutta se on sitten vasta puolen vuoden kuluttua aikaisintaan.

Otto on nukkumassa. Nukkuu nyt neljättä tuntia. Aika kypsää touhua. Saatana. (Pahoittelen kielenkäyttöäni). En yhtään ihmettele ettei minua huvita mikään kun ympärilläkin on ihan kuollutta.

Olen kyllä saanut jotain tänään aikaankin! Olen tiskannut ja pessyt pyykkiä. Voisin pian linnoittautua sohvalle ja neuloa, alkaa pikkuhiljaa säärystimet jo valmistua..