Toisaalta olen niin väsynyt kuin olla ja voi, toisaalta taas minussa on yllättävän paljonkin energiaa. Pitäisi vain jotenkin saada kaivettua energia itsestäni ja alkaa laittautumaan ja siivoamaan sun muuta. Iltaan on vielä aikaa, mutta olen todennut että päivät sujahtavat ohi liian äkkiä jos on yhtään mitään kiinnostavaa missään, koneella vaikka, tai jotain muuta jossain muualla. Jumitun liian helposti tähän. Onneksi minulla on herätyskello kymmeneltä soimassa, silloin viimeistään soitan papalleni joka tulee hakemaan Janin hoitoon taas.

Aamupala:
-Lautasellinen mysliä.
-Mukillinen kahvia.
-Rautatabletti.
-Raskausvitamiini.

Lääkekuurin hoidin kunnialla eilen loppuun, jihuu! Sitten vaan toivotaan että se on myös tehonnut ja ettei uusiutuisi ainakaan.

Tekisi mieli laittaa tänään hame päälle ajotunnille, mutta toinen puoli siinä on se että tarkenisinko. Iltaisin kun tuppaa se ilma viilenemään. Tosin ei vielä neljän viiden maissa pitäisi mikään yltiökylmä olla.

Otolla on tänään nimipäivä. Vietiin äsken Janin kanssa hänelle leivät ja mehu sänkyyn, muttei herralle kelvannut kuin toinen leipä. >_< Ja jäi vielä nukkumaan. No, ihan sama sitten.. Toivottavasti en aja pahoja kolareita ajotunnilla, meinaan silmät kiinni tai puoliummessa on vaikea havainnoida kovin tarkasti.

Nyt menen neulomaan ja koitan herätellä itseäni samalla.