Olipas eilinen kanssa yksi päivä. Kaupunkireissun saaliista ja asusta lisää tuonnempana. Nyt kerron teille pikaisesti mikä meininki illalla oli.

Menimme puoli viideltä äidille (neljältä piti, mutta myöhästyimme puoli tuntia... Jani oli jo eilen aamulla mennyt mummulaan). Söimme oikein tuhdin aterian (minulla oli vatsa kipeä ainakin kolme tuntia sen jälkeen, olin niin täynnä). Tarjolla oli kanaa, riisiä, salaatteja ja patonkia.. NAM! Syötyämme pelasimme hetken korttia ja kuuntelimme musiikkia ja äitini ja Otto nauttivat jonkin verran alkoholia.
Hiukan kymmenen jälkeen lähdimme käymään pihalla moikkaamassa Oton kaveria, ja siitä sitten Oton ja äidin tahdosta päädyimme yhdelle lähiräkälään. Minä olin toki koko vapun limulinjalla. Kapakan baarimikot oli tosi sööttejä ja mukavia ja pitivät hyvää jöötä siinä paikassa. Se olikin aivan tupaten täynnä kännisiä ihmisiä (ja hemmetin pieni paikka se on, sisälle mahtuu 4-5 pientä pöytää). Kaikki ihmiset siellä olivat siinä neljänkymmenen tai yli, oli siellä pari alle sen. Eräs nainen kehui kovasti kenkiäni (kuvan laitan myöhemmin), samaten toinen baarimikoista.
Yhdessä vaiheessa äiti ja Otto menivät käymään pihalla tupakalla ja minä jäin lasivahdiksi. Pöydässä oli kuitenkin joku minulle tuntematon vanhempi nainen jonka kanssa juttelin sitten odotellessa.  
Varsinainen juttu kävi tuolla kun Oton työkaveri tuli istumaan samaan pöytään kanssamme. Katselin siinä hetken että onpas mies omituisen oloinen, ei puhunut oikein mitään. Yritti kylläkin suudella äitiäni mutta äitini tietenkin tönäisi hänet pois. Kova hinku miehellä oli myös tanssia, pyysi äitiäni ja minuakin mutta emme nyt tietenkään menneet. Otto sitten sanoi että pyytäisi heidän suunipaikkansa palkanlaskijaa (nelissäkymmenissä tai hiukan päälle oleva nainen). Otto meni työkaverinsa kanssa pyytämään tätä sitten.
Yhdessä vaiheessa tämä Oton työkaveri alkoi uhoamaan lähes kaikille siellä baarissa ja pari kertaa baarimikko olikin sanonut että nyt käyttäydyt tai lennät ulos. Sitten minua alkoi ahdistaa. Tämä mies heilui ihan täysiä (ei kuitenkaan hakannut ketään mutta uhosi) viereisessä pöydässä, sanoin vaan että nyt lähdetään ja heti. Olimme lähdössä juuri kun tämä työkaveri kaatui äidin päälle ja minäkin horjahdin. Äitini kuitenkin sai pidettyä heidät molemmat pystyssä. Sen jälkeen tämä mies alkoi taas lääppiä häntä. Äitini kanssa pakenimme äkkiä ulos ja Otto jäi rauhoittelemaan kaveriaan sisälle.
Kun olimme kävelemässä äitini asunnolle kolmistaan taas, kävi ilmi että tämä työkaveri (äh, olkoon nyt P) oli heittänyt Oton ja hänen yhteisen kaverin (vaikkapa H, en jaksa nyt kamalia selittelyjä :D) päälle kolme tuoppia kaljaa. Ja ihan ilman syytä, huviksi vain.
Olimme vielä hetken äidillä ja yhden aikaan olimme kotona. Istuimme hetken takapihamme penkillä sylikkäin.. Ja Otto sanoi kaikkia ihania asioita. <3
Vielä myöhemmin kotonsa kävi ilmi että se saakelin palkanlaskijaämmä oli yrittänyt suudella Ottoa siinä vaiheessa kun äitini kanssa menivät tupakalle!! Ei saatana että meinasin kuolla raivoon, jumalauta se nainen tietää että Otto on minun kanssani kihloissa ja että meillä on jo lapsi ja että olen raskaana.. Saatanan lehmä. Kyllä siinä tuli raivon ja vitutuksen kyyneleitä tirautettua useampia. Otto oli kuulemma vain tyynesti työntänyt sen naisen pois ja kyllähän minä sen uskon, äitini oli vieressä ja näki kaiken. Enkä uskoisi että Otto minua pettäisi. Vituttaa vaan sen naisen käytös!!

Nyt hirveä kiire, yhteentoista mennessä pitäisi käydä suihkussa ja pukea ja meikata. Isäni tulee silloin hakemaan meidät heidän luokseen syömään ja jotain peetä.. Ei kyllä yhtään huvittaisi kun kamalalla kiireellä pitää lähteä. ARGH. Jani tuli äsken kotiin mummulasta ja nyt potkii tuossa lattialla ilmapalloja. Nyt kuulemma menevät heittämään pihalle vesi-ilmapallon. :D