Kurkku tuli eilen illalla kipeäksi ja nenä on ihan aavistuksen tukossa. Toivottavasti tämä kevätflunssa jäisi tähän, ei jaksa nyt mitään kuumetta tai muuta. Tosin on Janillakin ollut nuhaa ja yskää muttei kuumetta niin enpä usko että minullekaan kuumetta pukkaa.
Viime kesänä (tuli tässä vaan mieleen) yhtenä päivänä minulle nousi yhtäkkiä kuume joskus siinä puolenpäivän aikaan ja se laski iltaan mennessä. Sen jälkeen olin ihan kunnossa taas. Mitähän se meinasi? :D Ei ollut pää kipeä, ei kurkku kipeä, ei nuhaa, ulkona oli hemmetin lämmin koko ajan eli en oikein ollut kylmääkään saanut.. Kuumeinen olo vaan tuli yhtäkkiä ja kuumettahan oli ja sitten se laski ja that's it. Jaksan vieläkin kummastella tuota. :D

Otto nukkuu edelleen, heräsin Janin kanssa jo puoli kahdeksalta. Läkähdyn tänne ja hartiat ja niska ovat ihan jumissa! Tahtoisin vaikka tuohon pihalle istumaan hetkeksi josko siellä olisi viileämpi mutta Janin kanssa ei onnistu. Sen verran jo tänään supistellut etten halua rasittaa itseäni juoksemalla Janin perässä ympäriinsä (äsken jo jouduin sitä nostelemaan kun vaipan vaihdoin).
Otolla tänään semmoista ohjelmaa että menee yhden kahden maissa pelaamaan jalkapalloa kavereidensa kanssa johonkin. Voisin muuten vaikka mennä mukaan, mutta en oikein usko että Oton kavereiden mielestä olisi kamalan kiva jos olisin siellä. Ja lopulta minulla saattaisi olla aika tylsää istua vaan kentän laidalla itsekseni kun en oikein tämän mahan kanssa pysty mukana pelaamaan...

Sääli että kaikilla kavereillani on nykyään parempaa tekemistä kuin nähdä minua edes kerran kahdessa kuukaudessa. :o Kummallista. Tai no ei nyt kaikilla mutta suurimmalla osalla (ja tuota kaveripuolta minulla ei muutenkaan paljoa ole...).

Katsotaan josko saisin vähän koottua itseni ja venyteltyä tätä niskaa. Inhottava olo.