Niin että juuri niin.

Kuudeksi menemme äidilleni itsenäisyyspäiväillalliselle. Hirveä nälkä jo nyt! Oli pakko syödä leipä ja nyt ei sitten ole enää yhtään nälkä. Hohhoijaa. Ehkä ruokahalu kasvaa sitten kuuteen mennessä.

Tänään olen nukkunut pitkään, meikannut ja lyhentänyt housuni. Nyt istun tässä koneella ja kuuntelen musiikkia kun lapset ovat nukkumassa. Luulisi että Jani ainakin heräis ihan just, se on nukkunut jostain kauhdesta asti. :o No kaipa se sieltä kohta nousee.. Puoli kuusi vasta tarvitsee alkaa valmistautumaan lähtöön että ei kiirettä.

Suututtaa kun en löytänyt kravattia mistään kun etsin. Ja eilenkin olin uusiksi etsintäreissuni jälkeen kaupungilla niin arvatkaa vaan unohdinko etsiä sitten sitä saakelin kravattia! Unohdin toki. Mulla piti olla jossain sellainen vanha sininen, mutta en sit löytänyt sitä. Ja Otonkaan skrakaa en löytäny mistään. Vaikka sillä kyllä on ja muistaakseni vein sen yhteen kaappiin mutta eipä näkynyt missään. Pärjään ilmankin, olis vaan ollut kovin jees pistää skraka kaulaan juhlapäivän kunniaksi. :D Muutenkin olen varmaan pukeutumiseltani se miehekkäämpi osapuoli tänään niin skraka olis ollut niin jees...! Mutta turha sitä on vatvoa. Kun ei oo niin ei oo.

Ikäväkin vaivaa mut ei siitä sen enempää. Se on asia josta ei pahemmin puhuta. Ei täällä.