Tai kyllä olisi, mutta mä en vaan tee. :D Pitäisi hoitaa paperihommia, tehdä joulukortit valmiiksi, alkaa paketoimaan lahjoja, ostaa loput joululahjat, alkaa ehkä laittamaan kotia joulukuntoon.. Vaan kun ei huvita! En jaksaisi joulua ollenkaan!

Tänään menin puoli neljän maissa Mirandalle. Lähinnä vaan makasin sängyllä siellä, kun olin niin väsynyt ja Miranda datasi. Että olipas se hehkeää. Saatiin me siinä pari tatuointiakin taas aikaiseksi. :) Mutta sen tarkemmin en paljasta. ;) Taaskaan. Vaikka eipä sillä väliä, ei tätä kukaan lue muutenkaan, kun ei kommenttejakaan tipu. :D Rakastanpa silti kirjoittamista eli olkoon tämä sitten vaikka henkilökohtainen päiväkirja jossei kerran muuta.

Mirandalta kun tulin niin istahdin koneelle hetkeksi, sitten syötin Tarun. Nyt Taru on jo lähes unten mailla.

Serkku tulee kahvittelemaan tuossa jossain vaiheessa yötä taas, katsotaan taas vaan että kuinka myöhäiseksi menee... Että kuinkahan ketterästi jaksan aamulla nousta aikaisin lasten kanssa. :D

Saatanan Winamp kun jumittaa koko ajan. Miksi se noin tekee... Ihan perseestä.

Noniin, nyt Taru sitten huutaa.. Menee hermot ihan kohta pian kun se on koko illan kitissyt ilman syytä. >_< Veikkaisin yliväsymystä koska masu sillä on täynnä, puhdas vaippa on, ollaan seurusteltu ja on sopivasti vaatettakin päällä.

Kiroiluttaa.