Jep.

Tässä mä vaan istun koneella, vaikka voisin ihan hyvin olla nukkumassakin. Ainakin tän päänsäryn puolesta mikä mulla on. Tuli siitä lasillisesta kaljaa. :D Jessus.

Huomenna pitää käväistä suihkussa pesemässä tämä mun rakastettava pehkoni. <3 Ja meinattiin mennä Oton isälle käymään, mutta ei taidetakaan mennä. Vähän hölmöä, olis ollu kiva mennä. Olis ollu jotain tekemistä. Inhottaa istua vaan kotona kaiket päivät, kiva käydä jossain. Mutta kun ei niin ei. Otto ei jaksa. Kiroan.

Odotan tammikuuta. <3 Oikeestaan uuttavuotta. Silloin alkaa uusi vuosi ja uudet kujeet! Haikeaa kyllä jättää tää vuosi taakse, on ollut omalla tavallaan tosi hyvä vuosi, mutta ehkä seuraava on vielä parempi... Mistäs sitä koskaan tietää mitä ens vuosi tuo tullessaan.. ;) Toivottavasti erään ihanan ja odottamisen arvoisen asian. Nähtäväksi jää.

Nyt tiedänkin mistä tää päänsärky johtuu. Oon juonut vaan yhden kupillisen kahvia tänään, yleensä menee vähintäänkin kolme! Pitänee mennä pesemään meikit pois jotta voin hieroa silmiä ja sitten keittää kahvia.