Oikein kauniisti on päivä alkamassa ainakin tuon ulkona olevan sään mukaan... <: Saapi nähdä millainen tästä päivästä sitten muuten tulee, ei hirveän paska voi tulla kun kuitenkin huomenna on jo perjantai ja illalla tulee telkkarista taas hyviä ohjelmia!

Ihanaa että kevät on täällä ja sitä jatkuu vielä. Aivan upeaa. Energiavarani kasvavat päivä päivältä, talvisin olen aina hemmetin väsynyt juurikin sen pimeyden takia. Eilen sain lähestulkoon shokin kun katsoin kelloa. Se näytti viittä ja ulkona oli ihan valoisaa. Mahtava tunne!

Tein viime viikonloppuna itselleni kaksi korvista myös ja eipä sattunut ollenkaan. Pitäisi lisää väsätä tässä kunhan on aikaa ja jaksamista ja keksin mihin laitan, samaten olisi kiva jos jotkut muutkin tahtoisivat joitakin reikäsiä. <: Teen kaikkia muita paitsi genitaalialueiden lävistyksiä, cleavageja ja unicorneja. Niebuhrit, posket ja septumitkin vielä vähän hakusessa, joten niitäkään en tee. Mutta perusläväreitä saa, eli siis korviin, kieleen, huuliin, nenään, kulmaan, napaan, nänneihin (tosin niitä en välttämättä tee tietenkään kovin nuorille, mielellään jos ikää olisi se 18 ellei vanhempi ole selkeästi sitä mieltä että alaikäiselle lapselleen saa laittaa). Että jos tahdotte jotakin niin ei muuta kun yhteydenottoa tähän suuntaan! Hinta on siinä kymmenen euroa, ja siihen sisältyy siis koru. Jos tuot oman korun, niin veloitan vain vitosen. Ja pyrin tässä huomioimaan että liikkeissä nuo hinnat liikkuu jokusen kympin korkeammalla... ;) Ja vielä se, että tyytyväisiä asiakkaita on ollut, ihan lähipiirissäkin joten ei pelkoa että tyrisin jotain! Ja luonnollisesti jos tyrin, niin sittenpähän se on minun vastuullani siinä lävistysvaiheessa.

Janihan se täytti sitten kolme vuotta tuossa naistenpäivänä. Tätäkin kautta vielä rakkaat onnittelut pienelle pojalleni!
Tuli aivan mahoton olo eilen illalla kun Jani ensin pyysi viemään sänkyyn, sanoin että kulta odota ihan kohta pääset, niin Jani hetken odotteli ja nousi sitten ylös ja totesi: "Meen nyt nukkumaan". Sitten poika antoi iskälle ja äiskälle pusut ja meni tutimaan ihan itse! Voi että kun se kasvaa niin kovaa vauhtia, kohta mulla on jo semmonen teini-ikäinen pieni murhanhimoinen paviaani... Voi että. <3

Tarukin se kovaa vauhtia kasvaa, enää ei ole mitään ongelmaa kääntyä selältä mahalleen ja toistepäin, istumaankin koittaa pungertaa kovasti. Syö kökkäreistä ruokaa ja osaa hiukan hörppiä mukista. Se tosin on vielä hiukan sottaista, mutta kyllähän se siitä sitten... Osaa myös pitää leluja käsissään ja ottaa niitä ihan itse. :') Voi toista. sekin semmoinen pieni kulta. <3

Olisi ihan mukava saada lisää tatskojakin, täytyy ensin saada vaan rahaa ja ehdottomasti yhdet kengät jotka on niiiiiin maailman upeimmat ettei tosikaan!!

*Twilightning - Wind-Up Toy (Alice Cooper cover)*