Ihan kohta menee tällä mammalla hermot. Janilla on maailman pahin uhmaikä ja se ei tottele mitään. Hakkaa paikkoja, kiljuu, raivoaa, kiroilee, sotkee, inttää vastaan, kiusaa Tarua, lyö. EIKÄ TOTTELE KIELTOA EIKÄ MITÄÄN MUUTAKAAN. Luojan kiitos se lähtee Oton mukana mökille huomenna, muuten täällä olisi mun hermot raunioina (paitsi että ne on jo nyt). Ihanaa, kolme yötä rauhaa vain Tarun kanssa! Sekin on jo luksusta kun saa nuo kaksi apinaa pois jaloista.

Harry Potter ykköstä olen lukenut jo 61 sivua. Eilen aloitin ja koukussa olen (ties monettako kertaa) ja en paljon muuta tahtoisi tehdä kuin lukea, mutta minkäs teet kun on uhmaikäinen apina riehumassa jaloissa. Eihän siinä rauhaa saa vaikka kuinka yrittäisi.

Aamukahvi nassun edessä, ja kumma kyllä olenkin jo ihan täysin hereillä. Toinen ongelma on se, miten saan lapset käyttäytymään edes jotenkuten sillä aikaa kun kävisin suihkussa (enkä muista koska olen viimeksi käynyt.. Mahdan haista). Minkäs teet kun ei lapset anna aikaa. :D Onneksi en käy päivisin missään niin se ei edes häiritse ketään ulkopuolista.

Paperihommiakin on hoidettava tänään ettei mene koko talous taas ihan vituiksi. Kunhan repisi sitä jaksamista ja aikaa ja motivaatiota jostain niin eiköhän se siitä... Pikkuhiljaa!

Jospa nyt jätän taas tämän kirjoituksen ihan tyngäksi ja katoa tuonne vessan puolelle pyyhkimään poikani takapuolen ja sen jälkeen vaikka teen jotain älyllistä.