Joo. Tuota.

Ensinnäkin kurkku on hiukan kipeä, toiseksi mulla on ihan tajuttomat menkkakivut niin että pitää kävellä kaksin kerroin ja kolmanneksi mun oikean jalan pohje on ihan muussina. Tuosta viimeisestä en sinällään valita, aivan tajuttoman upea toi tatuointi! Vaikka kyllä sen tekemisessä sitten kestikin, oli aika tuskallista mutta ei kovinkaan pitkästyttävää paitsi loppuvaiheessa kun sattui jo ihan hitosti. Silloin oli kyllä jo sellanen olo että pääsenkö mä jo pois... Tuota tehtiin siis noin neljä ja puoli tuntia. Kaksi pientä taukoa siinä oli kun kävin tupakilla. Muuten ihan yhteen putkeen.
Laitan tänään myöhemmin kuvaa, hiukan vaikeessa paikassa tuo niin ei itse saa hyvin kuvaa niin pitää käskeä Otto ottamaan.

Eilen olis pitäny tehdä kanssa se pieni sormitatuointi, mutta aika loppui kesken. Lauantaina sitten saan sen.

Tänään mennään sitten illalla leffaan jos mun vatsani suinkin sietää sen. Pitää nyt katsoa pääsenkö viemään Jania edes kerhoon, otin kyllä särkylääkkeen mutta ei näytä auttavan... :( Taidan kokeilla kamomillaa. Se kun rentouttaa niin jos se vähän näihin kamaliin kramppeihin auttaisi.

Väsyttää myös aivan törkeästi taas. En muuten olisi vielä hereillä mutta kun vatsaa ja jalkaa särki niin pirusti niin ei pystyny enää makoilemaan. Vaikka makoilu tässä taitaa kohta olla edessä, vatsa ei kestä istumistakaan ja seisaallaan on kaikista pahinta olla.