Tai voisin, mutten kerta kaikkiaan jaksa nyt. Olen tiskannut tänään jo useampaan otteeseen, sama on pyykinpesun ja sängyn petaamisen laita, ja nyt sitten haluan istahtaa hetkisen. Jani nukkuu jotain kummallisia iltapäikkäreitä, Taru "lukee" kirjaa ja minä istun tässä nokka vuotaen. Otto lähti Filmtownissa käymään. 

Hirveästi tekee mieli pizzaa (mozzarella, ostin tänään kaupasta mukamas viikonlopun kunniaksi vaikka ei se olekaan mikään syy). Jospa tässä illan aikana pistäis pizzan paistumaan että pääsis vähän herkuttelemaan... Kun vielä malttas odottaa, vähän vaikeeta kyllä näin vesi kielellä. :D

Kamalasti tekis kanssa mieli itseleivottuja sämpylöitä, pitäis tässä viikon sisään ottaa itteään niskasta kiinni ja tehdä.

Miksi mulla pyörii koko ajan ruoka mielessä? Syyttäisin raskautta jos se olis mahdollinen, mutta se ei ole, eli en voi syyttää edes sitä. :D Ehkä minusta on tulossa syöppö. Ruoassa ei ole mitään vikaa, ruoka on taivaallista. Kunhan sitä syö kohtuudella ja katsoo vähän mitä suuhunsa pistää.

Uudet kengätkin saapuivat postissa olikohan se eilen (en muista mainitsinko jo). Pitäis niistäkin kuva napata ja laittaa tänne. :)