Tavattoman inspiroiva ilma ulkona. Se ei kuitenkaan kauheasti inspiroi enää sen jälkeen kun huomaa että joutuu lähtemään siihen inspiroivaan myrskyyn ihan henkilökohtaisesti. Vien meinaan Janin kerhoon. Jospa kuitenkin saisin tuosta ilmasta edes jotain irti, parit kauniit valokuvat olisivat jees. Kamera on jo laukussa valmiina lähtöön, saa kylläkin nähdä kauanko jaksan jumittaa tuolla ulkona sitten zoomailemassa sormet jäässä...

Ja vielä tätäkin kautta onnittelut Otolle 21-vuotiaaksi tulemisen johdosta! Se voivotteli tänään jo että aijai kun se on jo vanha mies. Johon Jani totesi seuraavaa: "Sitten kun Janilla on synttärit niin sitten Jani on nuori mies!" Luojan kiitos tuo kolmevuotiaani ei pidä itseään vielä liian vanhana.

Aaaaahh enää yksi yö niin pääsen neulottavaksi! Samaten sain tänään Liskogallerialta Facebookissa kutsun Halloween-naamiaisiin. Ne olisivat 31.10., tietenkin, ja ensin aloitellaan Liskogalleriassa ja sieltä siirryttäisiin sitten Siltaseen ja sieltä Kuudennelle Linjalle. Ongelmaa tuottaa vain se että pääsenkö kyseisiin partyihin ylipäätään ja jos kyllä, niin noiden mestojen ikärajat. Siltasen nettisivuilla ei ollut mainintaa mutta Kuudes Linja on K20 kaikkina muina päivinä paitsi sunnuntaisin se on K18.
Katsellaan nyt vielä.

Nyt lähden tuonne myrskyyn.