Hartiat tulee erittäin kipeäksi kun varoo ettei tämä käsi vain osu mihinkään. Mutta ei se mitään, ei tätä kestä kuin korkeintaan viikon.

Tässä eräänä päivänä Taru oli suihkussa isin kanssa.

1255069594_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuten kuvastakin näkee, Taru rakastaa vettä. Ei haittaa yhtään jos naama vähän kastuu vahingossa, vähän aikaa siristellään vaan silmiä ja sitten meno taas jatkuu. Ja sitä vettähän on erittäin kiva läiskyttää... Mitä enemmän roiskuu, sen parempi!

Sitten eiliseen elokuvaan. Schindlerin Lista.
Täytyy sanoa että erittäin hyvä leffa se oli, tosin karmaiseva ja ahdistava. Minua kiehtoo historialliset kauhuteot ja -tapahtumat, mutta silti ne tottakai ahdistavat. Mutta täytyy sanoa että Steven Spielberg teki erittäin mahtavan elokuvan. Upea. Ei tullut kertaakaan tylsää leffan aikana, vaikka se oli ainakin kaksituntinen.
Ja Oskar Schindler saa minulta myös suuret pisteet, kun pelasti niinkin monta juutalaista aikoinaan. Tuollaisia ihmisiä täytyisi olla enemmän.

Sain sähköpostia että kaavakirjani on toimitettu.Sitä odotellessa. Ajattelin hyvin todennäköisesti käyttää kyseistä kirjasta hyödyksi joululahjojen teossa.

Ja toinen ilouutinen on se, että nämä tilasin tänään hetki sitten. Hinta oli kokonaisuudessaan 50€ kun on postikuluttomat päivät JoyBootsilla, kun taas täällä samat kengät maksaisivat 63,50€ ja siihen vielä melkein kymppi postikuluja päälle. Säästiinpä siis taas tuossakin 20€. Kannatti odottaa.

Eilen ajattelin lähteväni tänään kaupungille, mutta tuo ilma näyttää vähän sellaiselta ettei ainakaan yksin huvittaisi lähteä. Pakko minun on lähteä ainakin Filmtowniin sillä tuo leffa täytyy palauttaa, mutta se ei ole homma eikä mikään kun Filmtown on tuossa lähes vieressä. Kirjastokin on suht lähellä, josko siellä edes kävisin sitten samalla jos en nyt itseäni saa raahattua keskustaan asti. Eipä sinnekään ole pitkä matka, kolmisen kilometriä ja senkin menisin todennäköisesti bussilla, mutta keskustassa on viisi UFFia, ja toki ne ovat suht kaukana toisistaan. Ajattelin kuitenkin että kävisin käymässä vain kolme läpi, sillä yhden kävin noin viikko sitten joten tuskin siellä ihan kamalasti mitään uutta on... Jos tuo ilma tuosta selkenee niin varmaan lähdenkin. Siellä H&M:ssä voisin käväistä samalla.

Nyt vetelen tässä rennosti (?) aamukahvia ja koitan kerätä energiaa. Kyllä tämä tästä vielä.