Syksyyn, talveen, yleensäkin pimeään. Ei siinä muuten mitään mutta se miten vaikeaa on nousta aamuisin seitsemän aikaan ylös jos päivällä ei ole mitään kivaa menoa. Jos on edessä vain tavallinen arki niin en meinaa päästä ylös millään. Mua sattuu nousta liian aikaisin, ihan siis fyysisesti. En osaa selittää mutta sellaista kokonaisvaltaista kipua se on.

Nyt alkaa jo hyyyyvin pikkuhiljaa elämä voittaa kun sain vihdoin kahvi nenän eteen ja aamutupakin. Kuinkahan äkkiä siltikään pääsen raahautumaan suihkuun, ajattelin pestä tämän reuhkan kun eilen siellä sateessa tarvoin pariin otteeseen niin hiukset rasvoittuivat nopeasti. Mulla on muutenkin tosi vaikeat hiukset saati sitten jos ne on kaiken päälle vielä likaiset.

Tilasin H&M:n sivuilta sähköisen uutiskirjeen. Sen kunniaksi saan yhdesta nettikaupasta tilaamastani tuotteesta 25% alennusta! Pitänee tilata joku tosi halpa paita tai laukku tai vastaava, sittenhän sen saa melkein ilmaiseksi. Ja se ostos ei ainakaan voi mennä vikaan. En yleisesti ottaen tykkää tilata netistä vaatteita, mulla kun saattaa koko vaihdella XS-S tai 32-34, riippuen vaatteesta, ja erot voi olla suuriakin, niin että en jaksa sitä palautusrumbaa. Kaikki vaatekaupat missä pääsääntöisesti asioin ovat kuitenkin tosi lähellä, Helsingissä kun asun, niin nopeammin ja helpommin shoppailu käy kun menen kaupungille suoraan enkä sählää netin kanssa. En tykkää tilata kenkiäkään netistä, niissäkin kun se koko saattaa vaihdella 36-38, joten aina vähän riskipeliä että onko se tilaamani kenkä sittenkään sopiva..
Ja tästä tulikin mieleeni että pitänee tosiaan tässä kuussa tilailla ne kahdet kengät ja odottelen jo nyt yksiä kolmansia saapuvaksi. Niitä kiiltonahkaisia. Saapuvatkohan ne Samhainiksi? Olisi aika mahtavaa!

Tänään on luojan kiitos Oton vuoro viedä ja hakea Jani kerhosta (jollei pappa sitten hae Jania sieltä). Minä saan siis suht rauhassa laittaa itseni kuntoon vaihteeksi ettei tarvitse kamalasti höösätä kymmenen eri asian kanssa ihan heti aamusta. En ole kuitenkaan mikään maailman aamuaktiivisin näin syksyisin ja talvisin... Kesäisin ja keväisin kyllä saatan ollakin.

Nyt kun Oton synttärit meni niin odotuksen aiheena on Samhain. Sen jälkeen Yule ja joulu! Aika vaan lipuu ohitse. Justhan mä vasta aloin seurustelemaan Oton kanssa, ja se oli silloin 16v ja minä 15v! Ja jessus tuota, nyt Otto on jo 21 ja minä kohta... No ei puhuta siitä. :D Kaveri jaksaa muistuttaa AINA että puolessavälissä neljääkymmentä ihan kohta. Se kuulostaa karsealta noin sanottuna, 20v ei kuulosta niin pahalta.