Huomenta itse kullekin.

Eilinen oli kiva päivä. Miranda oli käymässä ja juteltiin kaikennäköistä ja juoksutettiin rottia. Aluksi rottaiset olivat vähän ujoja, eivätkä oikein meinanneet lähteä vipeltämään. Teimme sitten raa'an tempun eli veimme rotat huoneen toiseen päätyyn, ja siitä lähtikin kunnon tutkimusmatka. Mm. imuri ja Oton selkäreppu olivat kovan tutkinnan ja kiipeilyn alaisena. Fred päätti että Oton reppu voisi maistua hyvältä ja alkoi nakertamaan sitä. Se myös mietti että kappas, tuon emännän varvas voisi olla aika herkkua, niinpä päättäväinen pieni rotta nappasi varpaastani etutassuillaan kiinni ja näykkäisi ihan hiljaa. Muttei se ollutkaan hyvää.

1253172303_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

^ Tässä Fred tutkimassa ympäristöä. Lattialla oli kivoja hajuja ja murusia.

1253172459_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

^ George olisi ilmeisesti halunnut meidän sänkyyn, mutta hiukan on rotta vielä vähän liian pieni sinne yltämään. Meillä kun on metalliset sängynjalatkin niin niitä pitkin ei päässyt etes kiipeämään.

1253172287_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

^ Ja tässä emäntä itse Weasleyden kera. <3

Aloitimme eilen myös Mirandan kanssa erään rojektin. Näin että Mirandakin oli hiukan siitä paljastanut, eli saman verran voin minäkin sanoa. Kyseessä on eräs kirjoitusprojekti. Mutta sen enempää en kerro, sillä se on "salaiseksi luokiteltua tietoa kunnes ministeriö päättää julkistaa sen".

Käväisin myöskin Mirandalla eilen illalla. Olin siellä vähän vajaat pari tuntia kai, pelasimme mm. Stepmaniaa. Oli minun vuoroni pelata, hypin siinä laudalla musiikin tahtiin ja sitten tuli sellainen olo että joku seisoo selkäni takana, takavasemmalla. Ihan selkästi kuulin kun joku liikahti siinä. En voinut itse kääntää päätäni joten kysyin Mirandalta onko siinä joku, ja ei siinä ketään näkyvää ollut. Joten terve vain, kuka sitten olitkin.

Ajattelin tänään myöskin vaihtaa lakanat ja laittaa toisen verhon makuuhuoneeseen. Kyllästyttää kun siellä on nyt musta ja valkoinen verho, siinä mustassa ei ole vikaa mutta sen valkoisen ajattelin vaihtaa. Todennäköisesti vihreäksi, sillä sitä löytyy kotoa ilman että tarvitsee lähteä minnekään törsäämään rahaa.

Pitää myöskin tilata muutamat muovikorut. Lävistyskorut meinaan. Pitää mennä hampaiden röntgenkuvaukseen (viisaudenhampaan poisto edessä, argh...) enkä halua että lävistykseni menevät sellaisen takia umpeen. Muovikorut kun eivät haittaa kuvausta.

Huomenissa menen myös käymään äidillä katsomassa joitain tauluja ja videoita. Siitä tulee hauskaa, voin napsia kaikkia kivoja videoita itselleni ja lapsille.

Josko tästä menisin vaikkapa lakanoidenvaihtopuuhiin. Palailen.