Ja heti kävi niin, etten muistanut eilistä ruokapäiväkirjaa loppuun kirjoittaa. :D Noh, ei siihen kuole. Sipsejä ainakin vedin eilen liikaa ja niin eespäin. So what.

Tänään:

-Kuppi kahvia, 2 x siivu kakkua.

Että sillain.

Eilen illalla käytiin saunassa. Sen jälkeen pienet makkaripuuhat ja sitten menin nukkumaan. Nukahdin lähes heti kun kellahdin sänkyyn. Huh. Sain tänä aamuna nukkua myös ihan kiitettävästi, nousin tuossa puoli yhdeksän aikaan.

Ystävä tulossa meille kahden kolmen aikaan. Kahdelta pitää minun jo olla valmis kaiken varalta. Eli ihan pian tästä hiippailen suihkuun ja samalla pesen vessan lattian. Kissanhiekkaa täynnä kun kissa ilmeisesti vähän riehunut. *naureskelee* Jaa että kissako muka.. No watevö.

21 yötä!! <3 *tuulettaa* Jeiiii! Kohta pitää olla jo kaikki pakattunakin. O.O *pällistelee* Tosin ei tässä vielä kiirettä ole, todennäköisesti muutetaan vasta ensi kuun puolessa välissä. Paskanpaska.

Hirmuinen inspiraatio ollut koko eilisillan ja tänaamun!! Eilen illalla kirjoitinkin sen yhden pienen storyn niistä kahdesta tytöstä, Tarusta ja Jeminasta, ja ehkä siinä on hiukan toiveajattelua mukana... *sädekehä pään päällä* Mutta siis ei, en ole kenenkään kanssa siis samassa koulussa tai mitään kun en käy koulua että älkää panikoiko. En aio sen enempää mistään mitään paljastella kyllä. Saatte ihan itse miettiä mikä homma tässä on kyseessä + mahdolliset haittatekijät.