Tuntuu etten oikein saa aikaan niin paljon kuin inspiraatio vaatisi, meinaan ideoita tursuaa joka nurkalta ja ajattelen jokaista kaikelta mahdolliselta kantilta. En siksi yksinkertaisesti ehdi kirjoittaa melkein mitään, tuntuu että kaikesta tulee täysin samanlaista, vaikka se ei olisikaan samanlaista, mutta että kuitenkin liian samanlaista että se häiritsisi minua.

Huominen psykologiaika jää kyllä väliin, täytyy perua se. Valvon taas koko yön, sillä helpompi se on näin kun se että nukahtaisi ja joutuisi taas heräämään jne. Jani on meinaan kuumeessa. Pienellä oli tuossa seitsemän aikaan illalla 39 astetta kuumetta, sen kummempia miettimättä tungin supon sille ja laitoin nukkumaan. Nukahtikin heti. Äidin rakkain. <3 Parane pian kultani.

Asunnon vapautumiseen on enää... 20 yötä! Ihanaa. Upeaa. Fantastista.

Tosin minulla nyt menossa aikamoinen henkinen kriisi. Ei kriisi, mutta paljon asiaa joka suunnasta ja monelta eri henkilöltä ja monia eri mielipiteitä ja tarkoituksia ja ajatuksia ja elämiä, tuntuu etten ehkä pysy perässä. ;/ *ahdistuu*

Tänään Salli oli kylässä. <3 Käveltiin, naurettiin, otettiin uusia kuvia, pidettiin hauskaa. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa. <3 Ja arvaas vaan unohdinko ne napakorut etsiä... :D

*käy hirttämässä kissan vessaan* No en, mutta mieli tekisi kun se tuossa kolistelee. *skitsoilee*

"mähän voisin säveltää tähän vaik mitä että sit mä tyylii vittu sitoisin sun kätes sohvan jalkaan ja ratsastaisin ihan täysii ja sen jälkeen läiskisin raipalla perseelles ja sanoisin et pane mua vitun sonni"

Hajoilen yhä...