VOI VITTU. Vitunvitunvitunvitunvittu. !!!

Eilen illalla minulla oli hyvin tärkeät keskustelut kesken mesessä, kun yhtäkkiä mese alkoi sekoilla. No siinä käynnistin koneen uusiksi, se on ennenkin auttanut. Mutta voi vittu kun yritin kirjautua takaisin käyttäjälleni,  tietokone valitti että jotkut paskat ei riitä profiilin käyttämiseen tai profiili on vioittunut!!! Saatana kun siellä on kaikki kuvat, musiikit, kirjoitukset.. Kaikki. Selville sentään saatiin se että eivät ne koneelta ole kadonneet mitä varmimmin, että kone vain vittuilee ja korjaamalla kyllä varmaan saa sitten kuntoon. Ja jos ei saa, kovalevyn saa irti ja sieltä ne tiedostot tai vikasietotilassa tallentelee ne ja tekee uuden käyttäjän jolloin tiedostot ovat sitten siellä tai jotain. ARGH. Mutta kyllä vituttaa. En tajua saatana.

Janikin kiukutellut koko aamun, ja näköjään se on lopettanut syömisen. Vituttaa mutta ennenkaikkea huolestuttaa.

Siirretäänkö noita vitun kelloja vai? Eteen- vai taaksepäin? Häh? Vittu sitäkään en muista ikinä.

Aamupalani:
-Puoli lautasellista mysliä.
-Kupillinen kahvia.

Oli siis minun vuoroni herätä tänään Janin kanssa. Kuudelta noustiin.. GAAAAAAHHH. Hetken vain makasin lattialla kun väsytti niin vitusti mutta olin sentään sängystä päässyt ylös. :D

Kommenttejakaan ei ole, ei Galleriassa eikä Kuvakkeessa eikä täälläkään.. Pitäisiköhän käydä vähän DeviantArtissa hiipparoimassa josko saisin kommentteja. Ja Demiin voisi kanssa mennä tässä tylsyyden puuskassani. PERKELEEEEEEEEEE.