UFFistakin tekee löytöjä!! Löydettiin äidin kanssa minulle aivan upea ruskeakultainen viitta... *riehuu haltioissaan* Sääli että ulkona ei ihan tarkene pelkällä viitalla vielä. Jospa vaikka vappuna olisi sen verran lämmintä että pääsisi soveltamaan viittaa ihan käytännössä. <3 Oih. *rakastunut* Pesen viitan vielä, tosin käsin, koska en ota mitään riskiä että sähläisin pesukoneen kanssa ja viitan kauniit kultakirjailut menisivät persiilleen. ;/ Sitten vituttaisi.
Hmm. Mitäs muuta ostimmekaan? Ömh. Noh, tuo viiitta.. Ja muuta sen lisäksi minulle ei mukaan tarttunut kuin kolme kissanruokapurkkia. :D Ja menetin Smileyn. ;< Äidin kulta, voi ei.. Lähti pois. *ikävöi* Oli se jo osa minua. Mutta pakko oli pois ottaa, sillä en tahdo että jänne olisi katkennut. Se olisi ollut paljon pahempi kauneusvirhe kuin se että on ilman Smileytä. :< Ja Hani (lävistäjä) oli tosi kiltti kun ei veloittanut korun irrottamisesta mitään. :) Tuli tosi hyvä mieli.

Samaten kuin kotimatkalla junassa puhuin äidin kanssa puhelimessa ja edessäni heilui vähän alle parivuotias tyttölapsi. Sanoin sitten puhelimeen että tässä on kanssa tämmöinen yksi taapero, tuli ihan Jania ikävä.. Ja sain iloisen hymyn lapsen isältä osakseni. Tulee hyvä mieli kun osaa tehdä jonkun iloiseksi.

Kohta kauppaan ja kävelylle. Täytyy ostaa kissanhiekkaa, maitoa, yksi koru <3 ja värikasetti tulostimeen. Viimeinen on kissanhiekan lisäksi on tärkein. *koittaa painaa pieneen kalloonsa ostoslistaa*

Tupakille. -->