En ole läski. Olen laiha. Kuitenkin täytyy oman jaksamisen ja hyvinvoinnin kannalta syödä terveellisesti, vaikka ei sinänsä lihomista tarvitsisi pelätäkään, ainakaan lähiaikoina.

Päätin siis alkaa pitämään kirjaa mitä syön. Ajattelin näin: Jos kirjoitan kaiken päivän aikana syömäni asiat tänne, en kehtaa syödä hirveitä määriä varsinkaan epäterveellistä, sillä kaikki blogiani lukevat näkevät sen! Sama myös se, että jos jätänkin joku päivä kirjoittamatta, ajatellaan että mässäilen vain ja aina väitän vain unohtaneeni kirjoittaa tänne. Varoituksen sana: Joskus ihan tosissaan unohdankin, mutta en tahallani. Joskus on päiviä, jolloin en ole ollenkaan koneella, koska ei vain huvita istua koneella tai ei yksinkertaisesti ehdi. Mutta älkääs silti hätäilkö, en ole teille tilivelvollinen! =)

Päätin myös, että aloitan säännöllisen kuntoilun heti kun muutamme. Lenkkeilyä, lihaskuntoa ja mahdollisesti myös joogaa. <:

Okhei, elikkäs, tässä tämän päivän syömiseni:

-Kuppi kahvia, viipale täytekakkua
-Kuppi kahvia, muutama keksi
-Vähän perunamuusia ja kaksi lihapullaa, lasillinen maitoa
-Pari karkkia
-Yksi sipsi

HUI SAATANA. :D Ei tuo kyllä paljon ole, mutta ihan liikaa makeaa ja epäterveellistä kyllä. Argh. Kyllä se lihominen jossain vaiheessa alkaa tällä menolla! Mutta älkää panikoiko, tästä lähtien Terhi ei enää syö paljoa paskaa.