Kenelläkään ei ole lupaa ottaa tätä henkilökohtaisesti. Ihan vain omaa mielipidettäni ja ajatusmaailmaani tuon julki, jos ei miellytä, älkää lukeko.

Luin juuri tuossa jonkun blogia, jollaisia olen aiemminkin lukenut. Blogeissa niiden kirjoittajat kertovat tämän päivän toiveasukokonaisuuden. He liittävät vaatteiden kuvat blogiin ja kirjoittavat vaatteesta jotakin. Äsken tuossa juuri luin, ja tällä neitokaisella oli kyseisten kenkien perusteluna se, että ne ovat muotia. En muista lukeneeni siitä mitään sellaista että hän pitäisi niistä, ne vain ovat muotia tänä keväänä. VOI JUMALAUTA!! Tämän takia maailman nuorista 90% ovat massateinejä ja pissiksiä. He eivät ymmärrä että erilaisuus on rikkaus. Sääli sinänsä. He eivät toteuta itseään, he vain tekevät niinkuin jotkut ihme tätöset ja setäset jossain suurissa Pariisin muotitaloissa päättävät; "tämä on nyt muotia, koska Britney Spears käyttää tällaisia" tai "tämä on nyt in koska se oli in viimeksi kuuskytluvulla". Sitten lehdet toitottavat suureen ääneen mikä on muotia, ja jos et pukeudu juuri niinkuin sanotaan niin olet ihan out.
Pissiksistä saisi yleensä sen vaikutelman, että he ovat todella itsevarmoja ja rohkeita henkilöitä. En usko että kovinkaan moni heistä ihan tosissaan pitää siitä että näyttää ihan samalta jonkun toisen kanssa. -.- He vain ovat niin epävarmoja, peittävät meuhkaamisellaan sen että he ovat pieniä, ujoja, epävarmoja ihmisiä, jotka eivät uskalla edes pukeutua niin kuin haluavat. He pelkäävät että heitä kiusataan. Voivoi. Uskon että toki jotkut kokevat jonkun pissistyylin omakseen, mutta en usko että kaikki pissikset sentään. Voi hyvät jumalat sentään, älkää antako tämän maailman luisua siihen että lähes kaikki maailman nuorista olisivat ihan tosissaan pissiskulttuurin suhteen!!
Joillain ihmisillä tietenkin on niinkin, että he ovat käyttäneet esimerkiksi maastokuvioisia housuja jo ennen kuin ne tulivat muotiin. Tällöin tietenkin he eivät mene muodin mukana sinänsä, vaan se on vain ollut sattumaa. Eri asia on siinä että käyttää maastohousuja koska haluaa, ei siksi että ne ovat muotia. Sama siinä, että ei käytä maastohousuja vaikka ne olisivatkin muodissa. Se on sitä itsensä toteuttamista ja oman tyylisesti pukeutumista (ellei sitten kopioi jotakuta).

Itse pukeudun aina niinkuin tahdon. Jos kyseinen käyttämäni vaatekappale on muotia, ei voi mitään. Kuitenkin kavahdan hiukan jos yhtäkkiä koko vaateparteni olisi muodissa yhtäkkiä, en tiedä, mutta minä kammoan sitä että olisin massaa, kun taas jotkut kammoavat sitä että olisivat erilaisia.
Saan aina inhoavia/halveksivia/pelokkaita katseita kun kävelen jossakin, vaikka ulkona tai kauppakeskuksessa. En sitten tiedä mikä ihmisiä niin ihmetyttää mustassa silmämeikissa tai lävistyksissä tai sellaisissa vaatteissa (korsetit, todella korkeakorkoiset saappaat, minihameet, nahahousut, nahkatakit, JNE...), joihin heidän pieni kultapuppelityttärensä ei koskisi edes kepillä. Pahoittelen, ihmiset, omistatte persoonattomia lapsia. Olkaa kateellisia äidilleni kun hän sai tyttären joka on oma itsensä eikä mene massan mukana.
Ulkonäöstäni todennäköisesti saisi sen käsityksen, että spreijaan seiniä öisin, potkin mummoja ja pappoja kumoon, ryöstelen pikkulapsilta rahaa, dokaan joka ikinen viikonloppu, vedän huumeita, poltan ketjussa. VÄÄRIN. En tee mitään edellämainituista. Päinvastoin, olen hyvin vastuullinen vuoden ikäisen Jani-pojan äiti. JA tästäkin taas saisi vaikka mitä aikaan.. "Vitun teiniäiti", "etkö oo kuullu et ehkäsy on keksitty? Pitiks vääntää kakara noin nuorena", "et varmaankaan osaa ees hoitaa tota kun oot vasta seittemäntoista", jne muuta paskaa. Paras minkä olen kuullut, on se, että en osaa hoitaa lastani koska minulla oli kahta eri väriä hiuksissa (mustaa ja vihreää). :'D Samoin se, että "et kai sä vitun hullu meikkaa tollee mustasti sillo ku oot lapses seurassa, sehän pelkää sua!!". Ja jumalauta kuka lapsi on ikinä pelännyt äitiään jos äiti on muuten normaali mutta meikkaa tummasti? EI KUKAAN. Saatanan idiootit..

*hörppää kahvia rauhoittuakseen ja miettii hetken*

Mitähän sitten? Niin, teinikihlat. Olen siis kihloissa. Olen paljon lukenut myös sellaisia blogeja missä ihmiset sanovat kivenkovaan että teinisuhteet eivät kestä, ja että se on vain lapsellisuutta mennä kihloihin joskus 14-17 vuotiaana. Mielestäni ei ole lapsellista. Itse olin 15 mennessäni kihloihin, ja yhä tässä ollaan, ja lapsikin on. Jotkut vain ovat hiukkasen kypsempiä kuin toiset, jotkut ihan tosissaan harkitsevat asiaa ja jotkut menevät jokaisen vastaantulevan poicciksen kanssa kihloihin. Siinäkin on ero että miksi menee. Jos menee siksi että se on siistiä, on täysi kakara. Jos menee siksi että ihan oikeasti uskoo että he olisivat lopun elämäänsä yhdessä (niin sanotusti, ainahan avioeroja sattuu mutta että pääsisi ainakin sitten häihin asti), se on jo eri asia.
Samoin kuin sanotaan että jos tulee teininä raskaaksi (niinkuin itse olin 15 silloin), sanotaan että se on vastuutonta. Tavallaan, kyllä. Mutta itse näkisin sen niin, että jos tulee tahallisesti raskaaksi ja hoitaa raskauden kunnialla loppuun + vielä lapsen syntymän jälkeen hoitaa lapsen itse, ja kaiken päälle vielä hyvin, ei asiassa mitään vastuutonta ollut. Ihan kuten minä. Olen tämän parin vuoden aikana kasvanut ihan mielettömästi, henkisesti siis. Jani voi hyvin noin yleisesti ottaen, minä en ole katunut kertaakaan. Mutta se siitä. Minun elämäni sellainen osa-alue, josta en ole tilivelvollinen kellekään.

Ehkä vaahtoaminen riittää tältä päivältä. Painun tappamaan tuon vitun äijän kun se vaan huutaa ja vittuilee.