TAAS törmäsin tuossa blogiin, jossa henkilö oli kirjoittanut suunnilleen näin: "koska hopea on kevään trendiväri, tilasin oitis nämä ihanat hopeiset sandaalit!!!!". Siis voi saatana, missä teidän ihmisten aivot on? Tuo on niin helvetin P E R S O O N A T O N T A ja urpon oloista. En tähän kuitenkaan sen enempää, tähän aiheeseen liittyvän vinkumisen voitte lukea tuolta: http://seamrog.vuodatus.net/blog/478457.

Jani taitaapi olla jo terve. Ei sillä kuumetta ainakaan ole ollut enää eilispäivän jälkeen. Nytkin oikein reippaasti tuossa leikkii ja kiukuttelee... -.-

Kahvia. <3

Ahdistaa jos joudun tänään lähtemään asioille yksin. En tykkää. Varsinkin kun on yksi uusi paikka tiedossa, tai siis vanha paikka, mutta osoite vaihtunut. Muutenkaan en osaa kulkea täällä perseessä ja sitten pitäisi vielä lähteä yksin seikkailemaan!! No way. Pistän äijän asialle, jos sille kerran on niin ongelmallista lähteä kaikki kolmisteen, että Jani on muka vielä niin kipeä. Se ei ole. Sen voi mainiosti viedä ulos jo, kunhan sen pukee kunnolla, sillä kuumetta ei tosiaan ole ollut pitkään aikaan.

Muutenkin olen taas niin vittuuntuneena täällä kun lupasin äijälle että saa nukkua tässä aamulla. No juuh, mutta itse menin nukkumaan yöllä kahden aikaan vasta ja jouduin ekan kerran sillai heräämään puoli kuudelta!! Jani meinaan heräsi jo silloin. O.o Otin sen vaan sänkyyn viereen koska olisi ollut niin mahdoton tehtävä nousta vielä jalkeille. Siinä sitten oltiin ja jossain vaiheessa heräsin siihen, kun Jani jätti sormet laatikon väliin. :D Oli siis kiipeillyt sängyltä alas ja availlut meidän laatikoita. <3 Nostin sen sitten takaisin sänkyyn ja taisin vielä hetkeksi torkahtaa. Lopullisesti noustiin tuossa yhdeksän aikaan ylös.

Nyt olisin kyllä ansainnut tupakan. Jos Jani vaan antaisi minun rauhassa käydä.. Kiltti kiltti kiltti Jani... :( Anna mamin käydä nyt yksi tupakki polttamassa.
Kun enhän minä polta. Satunnaisesti vain. Eilenkin vain yhden, ja senkin siksi että olin niin SAATANAN tylsää.

Tänään saan uudet hiukset jälleen, kun kuiturastani lähtivät pois tuossa jokin aika sitten sen asuntoesittelyn takia. ;< <3 Ikävä rakkaitani. Tänään sitten serkku rakas tulee yöksi ja lupasi auttaa hiuksien laitossa. <3 Suoraa hiuskuitua tällä kertaa. <: Ensin hiusten värjäys (punainen) ja sitten kirkkaanpunaista ja valkoista hiuskuitua päähän! Ai että, en malta odottaa!! Mietiskelin, että voisin vaikka laittaa pari rastaakin sekaan, sillain jännästi tuonne alle... Hmmmm. <; Kahtotaan, kahtotaan.