Jani heräsi tänään kahtakymmentä vaille kuusi. Saatana että vitutti nousta, Pekka jäi vielä nukkumaan.. Äsken se huuteli tuolta että paljon kello on. JEE.

Perkeleelliset kivut taas minulla. Kun vaan tietäisi mistä nämä johtuu..

Äitienpäivä meni mukavasti. <3 Sain Pekalta ruusun ja neljä arpaa (joista en yhdestäkään voittanut mitään) ja Janilta sain ruusun ja kortin, sekä semmoiset mahtavat vempaimet kuin Spin Spa ja Mini Spin Spa. Äitihän nuo hankki mutta tavallaan ovat niinkun Janilta äidille. <3
Käytiin siinä päivällä äidillä sitten ja sen jälkeen mummulla. Äidillä syötiin ja juotiin kakkukahvit, mummulassa ihan vaan käväistiin. Tosiaan alkoi harmittamaan ja ihmetyttämään kun kaikkia muita mummu halasi onnittelujensa yhteydessä, minua vain kätteli.. Kyllä siinä itkukin tuli joten jouduin katoamaan vessaan hetkeksi. En kyllä ymmärrä miten saatoin sellaisesta alkaa vollottamaan mutta olkoon. En ole koskaan väittänyt olevani täysin normaali.

Tekisi mieli vajota sänkyyn ja alkaa nukkumaan vaan, mutten oikein voi kun Jani tuossa. Enkä viitsi makkariin mennä Janin kanssa että edes Pekka saa nukkua. Aika perseestä kyllä tällainen... Vittu.

Kamala oksetus iski minulle eilen kun katsottiin SAW |||. En ehtinyt kuin vartin leffan alkua katsoa niin katosin vessaan pidättelemään oksennusta. Menin nukkumaan jo siinä pian ja Pekka tuli sitten jäljestä kun oli leffan katsonut.