Vittu että nyt vituttaa, kun en pääse Tuskan jatkoklubeille.. Kun kaikki ovat toki K-18 ja enhän minä muuta kun täytä 18 tänä vuonna mutten tietenkään tarpeeksi ajoissa!!! Saatana. No Tuskaan sentään pääsen suht varmasti että ehkä jätän vinkumisen väliin. ;D

Verta tiputteleepi vieläkin, en tajua tällaista ihme tihuttamista. Öisin ei tule yhtään, menkkakivuista ei tietoakaan ja päivisinkin verta tulee vaan pieniä länttejä kerrallaan. Ei tosiaan yhtään normaalien menkkojen kaltaista. Ei sitten yhtään.

Hiusväri päässä, muutaman minuutin kuluttua pesaisemaan pois. ;> JESJESJES.

Huomenna kulta tulee. <3 Illalla vasta mutta huomenna kuitenkin!! ^__^

Kahvia. <3

*Shades Of Nowhere - The End Of Our World*

Päätä särkee inhottavasti. Ahdistaa tämä päivä. Olen niin sekaisin kuin vain voi olla, en saa yhtään selkeytettyä ajatuksiani vaikka kuinka yritän. Välillä tosin on hyvin selkeänä kaikki, sitten yhtäkkiä muuttuu taas mielipide ja tunteet ja sitten saatan olla hyvin vahvasti toista mieltä, tai sitten ihan yleisesti vaan ihan sekaisin. Kuten nyt. En tosissaan tiedä mitä ajatella. Vittu kun kukaan ei kerro enää mitä täytyy tehdä, olisi niin helppoa vain antaa muiden päättää puolestani. Ei tarvitsisi stressata koko ajan ja kaikesta. En jaksa. >_< Ahdistavaa.