Kulta meillä, ja vähän kipeänä, paska homma. Inhottavaa kun toinen meinaa niistää aivonsa pihalle ja yskiä keuhkot ulos rinnasta. Ärgh. Perkele jos minä ja Janikin saadaan tartunta.

Tänään pitäisi kitaran saapua. Eipä se mikään ihme vekotin ole, ihan akustinen kitara vaan, mutta kun kerran ilmaiseksi sen saan niin jospa aloittelen sillä sitten. Jos lähtee homma sujumaan niin tuossa parin kuukauden päästä voisin raahata jostain ihan kunnon sähkökitaran. <; Enpä malta odottaa. Ja tosiaan en usko että kitaransoittoharrastus tyssäisi ihan äkkiä...

Eilen oltiin kullan kanssa kaupungilla. Käytiin Kodin Ykkösessä ostamassa asuntooni kaksi lamppua, kulta maksoi ja hinnaksi tuli 114 €. :S Omantunnontuskat, eihän tuon velvollisuus ole ostaa minulle mitään! Jos sanon että maksan takaisin niin takaisin tulee että "täytyyhän munkin panostaa meidän yhteiseen kotiin". Onhan se söpöä. <: Käytiin myös Hellsinki Rock Shopissa, ja mukaan tarttui Sonata Arctica -ovimatto ja Dragonforce -t-paita minulle, sekä kullalle Moonsorrow -t-paita.

Jani kiljuu, on mentävä.