Vai onko kenties vasta iltapäivä? Kumminkin.

Aamulla pesin pari koneellista pyykkiä ja otin vauvanvaatteet esille kaapista Oton avustuksella. Osa vaatteista on jo ladattu koneeseen odottamaan että voi vaan napsaista sen käyntiin. Täytyy ensin odottaa että edelliset pyykit ovat lähes kuivat, meillä kun on vain yksi pyykkiteline eikä kuivausrumpua.

Ajotunti oli tosiaan 14.30. Olin paikalla jo varttia ennen ja seisoskelin vain siellä. Sitten päästiinkin jo hommiin! Ihan hyvin meni, muutaman kerran auto sammui, kerran meinasin ajaa tieltä kun olin ihan omissa ajatuksissani (ja ajattelin myös jotain minkä opettaja oli juuri sanonut) ja muuta hauskaa. Kuitenkin opettajan mielestä meni ihan hyvin, ja huomiselle ei ole ajotuntia vaikka pari viikkoa sitten oli hiukan puhetta että olisi. Elikkä autokoulusaralla jatketaan sitten torstaina, ensin klo 12.00 ajotunti ja sitten klo 13.15 ajokoe (APUA). Ei siitä mitään tule. Tai tulee siitä jotain, muttei ainakaan ajokorttia.

Hetki sitten innostuin ja siivosin tietokonepöydän. Suht iso pöytä tämä ja aivan täynnä paperia. Puolet niistä papereista meni sitten roskiin ja jotkut tärkeät laatikkoon, pöydälle jäi vain muutama maksamaton lasku ja pari lappusta sekä kalenteri.

Jani tuli tosiaan hoidosta kotiin vasta hetki sitten ja äsken poika sai kamalan raivarin kun en häntä nostanut syliini (supistaa ja poika ei osaa tässä olla sylissä yhtään nätisti). Eipä sitä huutoa onneksi kauaa kestänyt, vajaan minuutin mutta se oli kyllä sitäkin äänekkäämpää.