Äidilläni olimme kello kahdestatoista yhdeksään, pelailimme pelejä, söimme ja juttelimme ja sainpa hierontaakin. Äiti onneksi jaksaa hieroa, avokki välillä hiukan laiska sen suhteen. Sääli. Rakastan sitä että minua hierotaan. Varsinkin jos sen tekee kunnolla, hierontaöljyt ja kaikki.. Ja saa olla itse ihan rentona.. Ai että.

Silmiä särkee ja alkaa pikku hiljaa väsyttää. Avokki ollut nukkumassa jo jonkin aikaa, minun oli tietenkin päästävä koneelle. O.o Lähinnä vain lisäämään teidän iloksenne muutaman kuvan koruista jotka äitini lahjoitti minulle. Hänellä ei kuulemma enää ole käyttöä seuraaville kauneuksille, ja kyllähän se minulle passaa..

Neljä sormusta:
1458838.jpg
1458839.jpg

Kolme kaulakorua:
1458852.jpg

Kolmet korvakorut:
1458843.jpg

Kauniita ovat ja nyt tietenkin toivoisin piakkoin jotain mukavaa tekemistä että oikein pääsisi pynttäytymään ja käyttämään jotain uusista koruistani.. Tietenkin siis ihan tavallisinakin päivinä tulen noita käyttämään, mutta jos ymmärtänette mitä meinasin.

Pitäisi jaksaa mennä pesemään meikit ja muutenkin kasvot. Yöpaidankin jos jaksaisi päälle pukea.. Sitä ennen tietenkin riisuttava päivävaatteet ja tässä alkaa olla sen verran väsymystä jo että saa nähdä miten jaksan. Meikit naamassa EN todellakaan mene nukkumaan, en siedä. En yksinkertaisesti pysty nukahtamaan meikit naamassa. Silmiä ei voi hieroa kun ripsiväri paakkuuntuisi ja leviäisi poskille ja kasvoilla olisi herätessä tahmainen ja likainen olo, ja heti aamusta olisi pestävä meikit.. Örf. Paljon mieluummin pesen illalla vaikka kuinka väsyneenä ja menen raikkaana tutimaan ja keitän aamulla ensi töikseni aamukahvin.

Nokkis on tänään ollut kovin aktiivinen seurustelija. Tälläkin hetkellä potkiskelee ja muljahtelee. Mummikin jutteli Nokkikselle asioita. :)

Toivottavasti huomisesta tulee yhtä kaunis päivä kuin tästä. Ihana herätä kun aamusta jo paistaa aurinko tai on muuten kirkas ilma, eikä sellainen harmaa, sumuinen ja sateinen ja märkä niin kuin on tässä parin päivän ajan ollut..

Eipä sitten tietenkään tänäänkään vaihdettu lakanoita, yllätyksenä tuli äidille lähtö niin sitä ennen ei tajunnut ja ei nyt enää tietenkään voi kun avokki jo nukkumassa. Ja perskeles, tänään piti vielä isällekin viestitellä huomisesta (pyysi meitä kylään) mutta unohdinpas sitten kovin kätevästi. Yritän tsempata ja muistaa huomenaamulla ajoissa ilmoittaa että tuskinpa nyt natsaa. En välttämättä usko että jaksan huomennakin olla menossa, voisin koittaa huomisen pyhittää rentoutumiselle kun viimeiset kuusi päivää olen ollut vain menossa suurimmaksi osaksi. Supistelujakin kun ollut tänäänkin niin jos voisi ihan niidenkin kannalta levätä edes puoli päivää täysin rauhassa. Janihan tulee jo huomenna illalla sitten kotiin ja siitä alkaa taas yövalvomiset ja muut..