Avokkini ja hänen kaverinsa halusivat minun kirjoittavan heille härskin tarinan. He antoivat minulle henkilöt jotka minun piti tarinaan saada mahtumaan. Voitte kuvitella että pojat kyllä lähes tukehtuivat nauruun lukiessaan tätä..

 

------------------------------------------------------------------------------- 

 

Tämä tarina tapahtuu siellä missä te kuvittelette sen tapahtuvan. Päänäyttämö on kuitenkin valtava huone, josta löytyy kaikki tykötarpeet mitä kunnon seksi vain ikinä tarvitsee.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

   Huone oli suuri ja pääasiassa punaisen sävyinen. En tässä tarkemmin määrittele sen sisustusta tai muutakaan, paitsi ehkä satunnaisesti. Kuitenkin mikä merkitsee on se, että huone oli hyvin suuri.

   Valtavalla, pehmeällä sängyllä istui irlantilainen, punatukkainen mies. Tälläkin hetkellä hänellä oli muna kädessään ja hän vispasi sitä kuin kermavaahtoa. Hänestä tuntui jumalattoman hyvältä kun hän hyväili itseään ja samalla kuvitteli seitsemän kääpiötä ryhmäorgiassa keskenään. Kääpiöt panivat toisiaan perseeseen, ottivat toisiltaan suihin ja ähkivät ja puhisivat ja joikuivat samalla minkä ehtivät. Irlantilainen katseli tyytyväisenä kaluaan. Se oli suuri ja vaaleanpunainen, sen terska oli kuin tatti ja muna yleensä oli keskimääräistä suurempi. Irlantilainen oli hyvin ylpeä siitä ja kuvitteli nyt kuinka pani itse vuoronperään jokaista seitsemää kääpiötä. Hän tunsi kuinka spermat lähtivät liikkeelle ja lennätti ne raavaasti karjuen itsensä päälle. Kyrpä sykki kuin mikäkin tykki ja irlantilainen puristi sitä hurmiossa.

   Mies havahtui tyydytyksensä lomasta siihen kun huoneeseen astui Jessica Alba, jolla oli luonnottoman suuret rinnat ja joka asteli hemaisevasti keinuen miehen luo ja istui muitta mutkitta miehen syliin tunkien kyrvän sisäänsä.

   -Jumalauta, mikä vako! Pane minua, huora, pane! Huusi irlantilainen kiimaisena kuin kauris ja jyskytti menemään. Jessica pomppi hänen sylissään inisten hyttysen lailla ja sai orgasmin yllättävän nopeasti. Mies laukesi myös tuntiessaan pillun puristelevan kyrpäänsä.

  

   -Oi jumala, haluan sinut heti.. Huohotti maskuliininen ja seksiä tihkuva Russell Crowe Jennifer Lopezille joka oli liimautunut häneen. He olivat juuri olleet hyvin fiinillä illallisella hyvin fiinissä ravintolassa, ja pöydän alla hinkanneet toisiaan jo pariinkin otteeseen.

    Pariskunta löysi oven keskeltä jotakin omituista seutua ja he ryntäsivät siitä sisään suudellen ja melkein nussien jo seisaallaan.

   Kävi ilmi, että huone oli sama missä irkkumies ja Jessica Alba jo harrastivat kiihkeää seksiä toistamiseen. He olivat vallanneet sängyn, joten Russell ja Jennifer riisuivat pikaisesti vaatteensa ja alkoivat nussia toisiaan lattialla. He huusivat ja panivat ja välillä tyydyttivät toisiaan tai itseään käsin ja saivat mahtavia orgasmeja vähän väliä. Lattia oli täynnä pillumehua ja spermaa, mutta sehän vain teki leikin mukavammaksi. Ainakin heidän välillään tosiaan oli kitkaa!

 

   -Tulkaa sängylle kanssamme, sanoi Jessica ja riensi suutelemaan Jenniferiä. Tämä kiihotti irkkumiestä ja Russellia kovasti, he suutelivat ja runkkasivat toisiaan ja puhuivat hävyttömiä. Varsinkin irlantilainen. Hän kehui Russellin kyrpää komeaksi panokepiksi ja Russell laukesi sen kuullessaan.

   Nämä neljä ihmistä jotka janosivat koko ajan vain lisää ja lisää, menivät sängylle. Russell työnsi hitaasti kyrpänsä irlantilaisen sisään ja alkoi liikkua. Irlantilainen huusi kivusta ja nautinnosta, samoin Russell. Jessica nuoli Jenniferin pillua ja kädellään runkkasi irlantilaista. Jennifer suuteli Russellia ja tähän suoritukseen tarvitsi aikamoisia fyysisiä kykyjä. Koko joukko huohotti, ei saanut selvää mikä oli kenenkin käsi, pillu, jalka tai kyrpä mutta kaikki saivat helvetinmoisen orgasmin!

 

    Ihmisrypäs oli enää hiljainen kasa vain. Kaikki olivat täysin puhki, kun sisään rynnisti Harry Potter perässään Tony Halme.

   -Minulta et kyllä karkaa, poikaseni! Karjui Tony ja seisokki näkyi hänen housujensa läpi komeana. Harryllakin seisoi kovasti, mutta hän halusi hiukan kiusoitella Tonya ennen kuin he kävisivät tositoimiin.

   Harry nappasi jostakin käsiraudat ja iski ne yhtäkkiä Tonylle joka virnisteli kiihottuneesti ja kävi selälleen lattialle ikään kuin alistuvasti. Harry otti Tonylta poskeen mahtavalla vauhdilla ja sai spermat suuhunsa nopeasti. Hän nieli kaikki ja alkoi tunkea neitseellistä persettään vasten Tonyn suuta. Tony nuoli henkensä hädässä ja Harry sai upean anaaliorgasmin. Hän kiljui kuin pistetty sika.

    Huoneen nurkassa, hämärässä, istuivat Gimli ja Legolas. He hyväilivät toisiaan hiljaa. He olivat alasti. Legolas siveli Gimlin mahtavaa munaa joka painoi ainakin viisi kiloa ja huokaili kuinka tahtoi tuntea sen jötikän perseessään ja äkkiä. Gimli ei tietenkään vastaan pistellyt vaan tönäisi Legolasin rajusti kontilleen ja tunki kertasurvaisulla munansa Legolasin tiukkaan perseeseen. Verta roiskahti ja perse repesi, mutta Gimli ähki ja työnteli Legolasin myös nauttiessa ja kärsiessä. Legolas veti itseltään käteen hitaasti, ja pian ruiski spermansa alleen valtavalla paineella. Gimli tärisi ja hänen silmistään ei näkynyt kuin valkuaiset kun hän laukesi karjuen. Hän kellahti Legolaksen viereen ja nukahti siihen. Legolas nuoli Gimlin pippelin puhtaaksi.

 

   Heitä panetti. Perkeleesti. He lähtivät kohti Mahtavan Tyydytyksen Huonetta ja nappasivat matkalla mukaansa Mymmelin joka hiukan pisti vastaan.

   "Heillä" meinaan tässä poikakuoroa nimeltä Cantores Minores.

   Seksihuoneeseen päästyään pojat asettivat Mymmelin keskelleen, riisuivat hänet, riisuivat itsensä ja alkoivat runkata. Voittaja se, jolta lentää ensimmäisenä!

   -Voihki, nainen! Karjui yksi pojista. Mymmeli alkoi voihkia hiljaa ja lastit lensivät pian kaaressa hänen päälleen. Hän nuoli sitä päältään ja nieli, ja nuoli vielä poikien punaiset tatit puhtaiksi. Pojat nauttivat siitä rutkasti, ja päättivät että se ei tosiaankaan jää viimeiseksi kerraksi.

 

   Mymmeliä oli seurannut huoneeseen Nuuskamuikkunen. Hän oli katsellut kuorolaisten touhua sivusta ja kiihottunut niin, että oli alkanut työnnellä huuliharppuaan peppureikäänsä ja saanut mahtavan orgasmin. Tällä hetkellä hän makasi lattialla voimattomana, huuliharppu kokonaan anuksessaan. Hän ajatteli jättää sen sinne. Mukavaa stimulaatiota jatkuvasti.

   -Sinä siinä. Anna persettä. Joku kuiskasi Nuuskamuikkusen korvaan. Äänessä oli ruotsalainen korostus.

   -Nyt kyllä vähän persettä heikottaa.. Nuuskamuikkunen yritti vastustella.

   -Älä siinä selitä! Perse pystyyn heti! Ruotsalainen käski ja alkoi panna Nuuskamuikkusta perseeseen lujempaa kuin laki salli. Ei hän sille mitään voinut että huuliharppu kutitteli mukavasta kyrvänpäätä ja päästeli miellyttäviä pikku ääniä kun Nuuskamuikkusen kaasut liikkuivat suolistossa.

 

   Huoneessa oli nyt niin monta henkilöä, että irlantilainen ajatteli pistää lentopallopelin pystyyn. Jos teki virheen, sai kunnian antaa itselleen orgasmin hopeisella ruuvimeisselillä joka oli jo ollut kovassa käytössä ja käynyt vaikka missä reiässä.

   Selvää oli, että kaikki tekivät virheitä jatkuvasti. Ensinnäkään kukaan ei osannut pelata ja toiseksi kaikki halusivat kokeilla ruuvimeisseliä. Ensimmäisenä kuitenkin ehti Jessica joka kutitteli klitoristaan meisselin päällä ja laukesi sen siliän tien.

   Sen jälkeen ehti Russell Crowe, joka otta meisseliltä suihin kunnes laukesi.

   Harry Potter taasen kutittelin meisselillä anustaan ja laukesi jopa nopeammin kuin Jessica.

   Irlantilainen tunki meisseliä joka reikään kunnes laukesi niin montaa kertaa peräkkäin kun oli meisselillä itseään koskettanut.

   Jokainen sai takuutyydytyksen meisselin avulla ja kaikki olivat niin maan perkeleen tyytyväisiä ja tyydyttyneitä.

 

   Koko jupakan lopputilanne oli se, että kaikki nukkuivat kasassa lattialla ja näkivät unia. Mistäs muusta kuin seksistä.

 

 

 

Kirjailijan loppusanat:

 

Olette kovin sairaita jos piditte tätä tekstiä hyvänä.

Minut lähes pakotettiin kirjoittamaan tämä, mutta tein sen silti mielelläni sillä sain nauraa makeasti ja noin yleisesti ottaen, tykkään itsekin jopa seksistä. Tosin en ihan tällaisesta mutta makunsa kullakin.

 

-----------------------------------------------------------------------------

 

Kirj. 17.10.07.