http://everyhit.com/dates/

On 24th Dec 1989 ...

The Number 1 single was:
Band Aid II - "Do They Know It's Christmas?"

The Number 1 album was:
Phil Collins - "But Seriously"

http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?26

Olet korkokenkä!

Hienostunut, naisellinen, joskus uuvuttavakin jalkine. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Olet hillitty ja osaat kantaa itsesi arvokkaasti. Joskus voisi ehkä vähän repäistä, ja kokeilla vaikkapa lapsenkengän osaa!

http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?67

Olet turvallisesti tavis!

Ei hätää  olet normaali! Et panikoi pienistä vaan annat elämän rullata tyylillään. Perfektionismisi rajoittuu sukujuhliin ja edustustilaisuuksiin, mutta kotona osaat hellittää. Hyvä  ei elämä niin vakavaa olekaan! Joskus huono omatunto vaivaa, muttet anna sen häiritä. Suorittaa ehtii kyllä myöhemminkin, joskus voi vain lomailla!

http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?62

Klassinen musiikki.

Sinä olet tasaisen varma tyyppi - kuin hillittyä ja tyylikästä klassista musiikkia siis. Sinä kuulut niihin ihmisiin, joita ihaillaan ja arvostetaan - ja ehkä hieman kadehditaankin.  Vastapainoksi tämä tekee sinusta joillekin ihmisille hankalasti lähestyttävän, sillä saatat vaikuttaa hieman etäiseltä.
Eräs parhaista puolistasi on luotettavuus - yllätyksiä sinulta on harvemmin lupa odottaa. Voisitkin hankkia hieman rohkeutta ja välillä vain heittäytyä elämän vietäväksi! Varmimmin tämä onnistuu, jos hankit ystäviksesi täysin erilaisia ihmisiä, jotka onnistuvat herättämään sinunkin viettisi. Kokeile vaikka räväkkää rock-tyyppiä tai mielikuvituksellista jazzia. Yhdessä voitte luoda todella erikoista musiikkia!

http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?25

Olet Mansikka-daiquiri.

Tuoreilla mansikoilla koristettu jäinen drinkki sopii bilettäjän käteen kuin nenä päähän! Olet elämäniloinen ja rempseä muotityttö, joka ei pelkää suuriakaan juhlia.

http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?37

Rasta!

Maailmaa pelastava rasta on helppohoitoinen ja avoin. Se ei kuitenkaan sovi kaikille, eikä miellytä kaikkia. Karvapää saattaa herättää pahennusta vanhoillisten ja mummotukkien keskuudessa.Tulee toimeen blondien kanssa vain silloin, kun muotisykli on suotuisa.
Tärkein hiustenhoidon apuvälineesi on mäntysuopa.