Täällä taas kirjoittelen! On tullut pitkä tauko, mutta tosiaan se johtuu siitä että tässä on tullut perheenlisäystä ja tällä perheenlisäyksellä on vähän ongelmia kehonsa kanssa. :( Kerronpa teille hieman. Synnytyskertomuksen voitte lukea ensin tuolta Synnytyskertomus-linkistä, siellä on jotain, mutta kerron nyt hiukan sen jälkeisistä jutuista.
Elikkä tosiaan tytöllä siis todettiin VSD eli kammioväliseinän aukko sydämessä. Se suljettiin leikkauksella 22.7. Leikkaus meni hyvin ja tyttö toipui hyvin, ainoastaan sydämeen jäi häiriöitä leikkauksesta johtuen, eli oma rytmi oli liian hidas. Tästä johtuen neitokainen sai lopulta sydämentahdistimen  4.8.  Kotiin pieni rakkaus pääsi viime viikon maanantaina ja arki rullaa hyvin, vaikka neiti aika paljon kitiseekin. Johtuneekohan ehkä haavojen kipuilusta...? En tiedä. Kitinäkin on onneksi vähenemään päin jo. :)
Neiti on nenämahaletkuruokinnalla koska ei jaksa itse vielä kunnolla syödä, tai jaksaisi kyllä mutta tuttipullo ei kelpaa. Multa kun ei maitoa enää itseltäni tule, ei ole tullut enää aikoihin. Se on kyllä kovin harmi.

Tytöllä on nimi valmiina jo, mutta se paljastetaan kaikelle kansalle vasta ristiäisten jälkeen, jotka ovat 13.9. ;)

Jani on aivan rakastunut siskoonsa! Koko ajan pitäisi olla pusimassa ja halimassa ja vaikka mitä... Äidin pienet rakkaudet. <3