Olkoonkin että neiti on vasta kaksi ja puoli kuukautta vanha, mulla on vauvakuume (haaveilen siis pikkukolmosesta). Ja raskauskuume. Se ehkä enemmän kun vauvakuume mutta molemmat on ja hemmetin lujana! Ei pysty ajattelemaan mitään muuta, tai pystyy, mutta silloin todellakin täytyy olla jotain tosi mielekästä tekemistä tai ajateltavaa että vauvat ja raskaus ei pyörisi mielessä.
Selvä, me ei olla käytetty Oton kanssa mitään ehkäisyä, eli periaatteessa näillä näkymin ainakin vauva saa tulla jos on tullakseen. Katsotaan vaan että miten käy.
Ei meinaan mulla ole menkat vielä alkaneet jälkivuodon ja imetyksen loppumisen jälkeen, vaikka loppumisista on jo lähemmäs pari kuukautta jo... Että näin. Saa nähdä nyt mitä tarkoittaa. Tuhrutteluja on satunnaisesti tullut mutta ei varsinaista vuotoa ja ei mitenkään säännöllisesti että nekään voisi menkat olla. Nyt on ollut omituisen tuhrutonta kautta jo jonkun aikaa. Yhdeksän päivää jo, jos tätä jatkuu vielä pitkäänkin niin alan ihmettelemään koska kun sitä tuhrua tuli niin sitä tuli usein.

Onhan mulla jo vaikka mitä (kuviteltuja) raskausoireita, esim. kuvotusta ollut jo niin kauan kun se hemmetin tuhru loppui, siitä asti, alavatsan repimiskipuja ja vihlontaa, ruokahalu kasvanut hirveästi, alavatsan turvotusta varsinkin iltaisin.

Ällöttävää kun pitää kuvitella kaikkea olematonta. -.-