Tai yö. Miten sen nyt ottaa. Mulle tää on nykyään varhainen ilta. -.-

Hirveetä hulinaa nää meidän perheen illat... Ensin laitetaan molemmat lapset nukkumaan, Taru nukahtaa, Jani ei. Sitten Jania saa kiikutella sänkyyn varmaan sata kertaa takaisin, ja sitten kun Jani on ehkä tuurilla nukahtanut tai ajanut meidän hermot äärimmilleen ainaisella kapinoinnillaan, niin Tarukin herää. Kyllä tässä on jo kestämistä.

Huomenna kaupungille ostamaan loput lahjat ja toivottavasti näen kaveria samalla. Hiukan oli eilen siihen suuntaan puhetta... :)

Hirmuisesti puhuttiin eilen illalla kaverin kanssa uskonnosta ja omista periaatteista. Mulla oli kyllä paljon sanottavaa, en aiemmin tajunnut edes että herrajestas, mullahan on tosi vahvat näkäkannat ja mielipiteet asioihin. Tarvitsen ehkä sen oikean mielentilan tai jonkun että tosiaan saan irti juttua niistä?
Äidinkin kanssa joskus tullut väiteltyä uskonnoistamme (hän on Ev. Lut. ja minä Wiccalainen). Silloin jäin toiseksi, en osannut perustella yhtä hyvin. Siitä on jo aikaa kyllä. Tai olisin osannut perustella, mutten uskaltanut alkaa vängätä äidille vastaan vaikka kyse olikin omista näkökannoista ns. "vaan". Nyt kyllä jos joskus saisi tilaisuuden uudelleen tuollaiseen vastaavaan keskusteluun niin kyllä varmasti voittaisin... Tai siis voittaisin ja voittaisin, meinasin että saisin kyllä ihan yhtä ns. järkeenkäyväksi minunkin uskontoni kuin hän omansa.