Jostain luin että tällaisia on, että täytyy listata viisi biisiä jotka sopivat tämänhetkiseen elämään todella hyvin. Joita tulee kuunneltua. Uusia tai vanhoja. Siellä luki, että pitäisi haastaa viisi henkilöä, mutta minua ei ole haastettu enkä haasta ketään, ryöstin vain tämä idean koska kaipaan tekemistä. ;)

Kappaleet eivät ole missään tärkeysjärjestyksessä.

1. Ricky Martin - Private Emotion
Tanssin tämä erään minulle hyvin tärkeän ihmisen kanssa 28.11.08 kun juhlimme synttäreitäni porukalla. Tanssimme varmaan kaksi tuntia, monia eri kappaleita, mutta tämä jotenkin soi eniten näin jälkikäteen.. Ja että kun on ikävä kyseistä henkilöä. En ajattele muuta kuin häntä.

2. Dragonforce - The Warrior's Side
Dragonforcen upein kappale. Sopii hemmetin hyvin autobiisiksi. Ihana popittaa tätä nupit kaakossa ja ajella vain. Rakkaus.

3. Happoradio - Che Guevara
En kuuntele muuten Happoradiota, enkä ole ikinä kuunnellutkaan. Mutta tämä.. Tässä on sitä jotain! Tajuttoman ihanat sanat ja rakastan melodiaakin.

4. Zen Cafe - Todella Kaunis
Samainen henkilö jonka kanssa tanssin bileissäni, omisti tämän kappaleen minulle. Pisti todellakin miettimään, tarkoittiko hän näitä kappaleen sanoja... Koska jos tarkoitti, niin minulta odotetaan suuria tekoja. Ja niin kyllä häneltäkin.

5. Kaija Koo - Tanssii Itsensä Kanssa
Hemmetin hyvä melodia. Ja kauniit sanat. Ihana laulaa mukana. Eräs parhaista autobiiseistä ikinä.