Voisin tosiaan hiukan kertoilla joulustamme.

24.12.08:

Otto ja lapset nousivat puoli yhdeksän kieppeillä. Minä jäin vielä nukkumaan. Varttia yli kymmenen sain synttärilahjat ja aamupalan sänkyyn. ;> Palvelu toimii! Sain lahjaksi siis järjestelmädigikameran, kameralaukun ja kännykän (jotka siis sain haltuuni jo syksyllä), mutta jouluna sain seuraavat synttärilahjat: Stephen Kingin Kuulolla-kirjan, 40 €, kaulakorun, kaksi kerää lankaa, kaksi koristepöllöä, suklaata ja ruusun.
Sitten nousin ylös ja meikkasin ja puin ja äitini, siskoni ja veljeni tulivat käymään siinä kahdentoista aikaan. Heiltä sain tulppaaneja ja valokuva-albumin täytettynä vauvakuvillani. :) Äitini kanssa otin kinkun uunista ja laitoin jääkaappiin.
Kahden maissa aloin laittaa ruokia kuntoon ja Jani ja Taru menivät päikkäreille. Minä ja Otto sitten söimme jouluaterian kahdestaan kello neljä, kun oli kamala nälkä ja Jani vaan nukkui. :D Jälkiruokakahvien jälkeen herätimme Janin ja avasimme sitten lahjat. Jani sai mm. pulkan, robotin, kitaran, autoja ja vaatteita. Minä sain fleecehousut, sukkia, kaksi lankakerää, virkkuukoukun, tuopin jossa lukee Puolihumala On Tuhlausta, mukin, kirjan, paidan, lapaset, sormikkaat, sisusustustaulun jonka kaveri oli tehnyt itse, rannekorun, parit pienet metalliset koristeet joista voi askarrella jotain, Yön Ritari -leffan... Tuossa ei tainnut olla kaikki, mutta lisäilen sitten sitä mukaa kun muistan. :) Taru sai vaatteita ja korun ja leluja.
Lahjojen avaamisen jälkeen siinä puoli kuuden aikaan Oton kaveri Harri tuli meille. Otto ja Harri pelasivat hetken NHL:ää Xboxilla ja sitten menimme kahdeksaksi Oton äidille. Siellä sitten hiukan joimme kaikennäköistä ja pelasimme Buzzia ja SingStaria. Oli kyllä hemmetin hauskaa! Varsinkin siinä vaiheessa kun minä ja Harri lauloimme Lordin Hard Rock Hallelujan, ihmiset meinasivat kuolla nauruun. ;D Hauskoja kuviakin siitä touhusta sai...
Olimme yötä Oton äidillä ja seuraavana päivänä eli

25.12.08:

lähdimme kolmelta minun isälleni. Siellä saimme lisää lahjoja. :D Sain mm. sähkähammasharjan, hammastahnaa, H&M:n lahjakortin, 50 €, lahjakortin jolla saa hampaidenvalkaisun, sukat, Kiroileva Siili -seinäkalenterin vuodelle 2009... Olikohan tuossakaan kaikki? :D
Isältäni lähdimme pois seitsemän aikaan ja kahdeksalta menin käymään Tarun kanssa vielä äidilläni pikaisesti.

26. 12.08:

Menimme klo 13 syömään äidilleni. Sen jälkeen näin Mirandaa ja hän jäi meille yöksi.

27.12.08:

Lähdimme käymään Mirandan kanssa Forssassa kummitätini luona. Menimme Kehä ykköseltä Turun motarille ja etsimme Palojärven opastetta. Ei löytynyt. Ajoimme ja ajoimme kunnes olimme jo mielestäni liian pitkällä ja yhtäkkiä eteemme tuli kyltit että "muuttuneet liikennejärjestelyt". Ajoimme niistä ohi edelleen jatkaen pitkin motaria mutta yhtäkkiä siellä ei enää lukenutkaan että Turkuun vaan että Hankoon!! Olin että mitähän helvettiä tämä nyt meinaa, soitin äidilleni, hän vain sanoi että seuraavasta käännytte sitten jonnekin että pääsette kääntymään takaisinpäin. Ajoimme sitten Lohjalle ja tein hienon uukkarin erään liikenteenjakajan ympäri. x) Ja eikun kohti Helsinkiä.
Soitin kummitädilleni ja kysyin että eikös se ollutkin Porintie mitä pitkin sinne Forssaan ajetaan, että kai se sitten on Pori Nummela -kyltti mistä käännytään. Kuulemma näin ja sitten kun sinne asti päästiin niin tunnistinkin jo paikat.
Oli kyllä aikamoinen haaste ajaa pilkkopimeää Porintietä pitkin kun osa vastaantulijoista ei laittanut pitkiä valoja pois ohi ajaessaan. Silloin täytyi vain toivoa että tie menee suoraan. >_< Miranda oli ihan paniikissa vieressäni. :D
Pääsimme kuitenkin turvallisesti määränpäähän. Siellä kahvittelimme ja juttelimme ja lähdimme parin tunnin jälkeen jo kotiin. Kello oli silloin noin seitsemän. Olimme perillä täällä päässä yhdeksältä, koska ajoin todella hitaasti, sillä tie oli jäässä.

Tänään sitten oli puhe josko näkisin Mirandaa taas, mutta se ei nyt ole varma homma vielä. Oli puhe että soittelemme tuossa klo 12-13.