Tänään aamulla heräsin klo 10 sekasortoon. Jani oli tyhjentänyt mun käsilaukun ja edelleen on hukassa toisen tilini pankkikortti ja 50 euroa. Ihanaa.
Siinä sitten tuli kiire koska puoli tuntia meni kun etsin kaikki tavarat mitkä suinkin löysin. Oli siis noin 45 min aikaa juoda aamukahvit ja meikata. Ehdin kuitenki hyvin, olin noin kymmentä minuuttia ennen sovittua aikaa jo paikalla. :)

Tatuoinnin tekeminen sattui sitten ihan perkeleesti. Osa tatskasta, tai siis koko keskiosa, meni selkärangan päälle ja siihen tehtäessä tuntui häntäluussa asti kun neula jotenkin täristi luuta. Meni hyvin lähelle lapaluita myös osa tatskasta, kuten kuvasta näkee, ja silloin kihelmöi kyynärpäissä asti. Ääriviivojen teko sattui enemmän kuin sitten varjostukset. Koko hommassa kesti noin puolitoista tuntia ja ai että olin onnellinen kun se oli ohi. :D Yhdessä vaiheessa unohdin kivun kokonaan kun tatskarisetä alkoi kysellä tykkäänkö Tim Burtonin leffoista ja niistä tuli sitten jotain juttua.. Hirmu kiva setä oli. ;)

Lopputuloksesta tulikin sitten paljon namumpi kuin mitä olisin ikinä osannut toivoa tai kuvitella!! <3 Tässä kuva iloksenne.

2138315.jpg