Unohdin tästä kirjoittaa, että käytiin kaverin kanssa tänään tuossa iltasella hiukan erään metsänreunassa. Aluksi oli todella mukava olla vain hiljaa ja kuunnella kun puut suhisivat. Tunsin puista tihkuvan energian ja pystyin kuulemaan niiden puheen. Niistä huokui positiivinen ja ystävällinen energia, tunsin oloni hyväksi.
Menimme hiukan syvemmälle metsään ja kosketin erästä koivua. Sen pinta oli märkä ja rosoinen. Minuun iski yhtäkkiä ihmeellinen jännitys. Hetken katselin ympärilläni olevia puita ja aloin havaita jännitykseni johtuvan siitä, että metsässä tuntui olevan muutakin kuin vain me ja puut. Se oli todella outo tunne, sillä kun tunnustelin, tunsin negatiivista ja vihamielistä energiaa huokuvan syvemmältä metsästä ja nimenomaan muutamasta tietystä paikasta. Puiden energiaa se ei ollut, koska kun keskityin, aistin erikseen puiden energiat niillä kohdilla missä puut olivat ja niiden välissä sitä toista, pahaa, energiaa.
Kävelin pari metriä erästä polkua mutta en voinut jatkaa sillä aloin tuntea negatiivisen energian liian vahvana, tuli ihan fyysisesti huono olo.

Mitä kauemmas metsästä pääsimme, sitä helpommalta tuntui hengittää, mutta ihmettelen miksi koin noin negatiivisia energioita metsässä. Tuo oli ensimmäinen kerta ikinä. Yleensä positiivisempia paikkoja saa hakea.
Tuosta aiheesta johtuen puhe siirtyi siihen kuinka jokaisella huoneellakin on oma tunnelmansa. Se on ilmeisesti sama sitten metsissäkin. Kuitenkin jotenkin hämmästyttää.

Autoon päästyämme oli aivan pakko naksauttaa ovet lukkoon kun tuntui, että lähistöllä oli jotain todella ilkeää.