Nyt on oikein näköjään postausten suurhyökkäys mutta unohtui tämä mainita. Ja pakko se on kertoa koska edelleenkin häiritsee.

Toissapäivästä on kyse.

Meillä oli vessasta palanut lamppu, ja minun piti päästä suihkuun. Lamppuja ei ollut siihen hätään joten jouduin laittamaan kolme kynttilää meidän vessaan että siellä näki olla edes. Menin sitten kylpyyn. Vettä oli minua ehkä hiukan yli vyötärön ja suihkua pidin niin että se suihkutti selkääni. Oli oikein tunnelmallinen vessa, johtui niistä kynttilöistä.
Siinä istuessani minulle tuli outo tunne.. Ihan kuin en olisi ollut minä, tai ihan kuin pääni sisällä olisi ollut joku muukin minuuteni lisäksi. Tuli suuri tarve ottaa yhteys Jumaluuksiin, ja tunsin tarvitsevani laventelia (sen vaikutus on rauhoittava ja rentouttava, vähentää stressiä). Pälyilin hätääntyneesti ympärilleni ja bongasin kynttilän, joka oli kylläkin laventelintuoksuinen mutta se ei vastannut tarpeitani. Olisin tarvinnut laventelia jauheena tai jonain vastaavana. Kuivattuna kasvina. Koska sitä ei ollut, en voinut tietää mihin sitä olisin tarvinnut.

Enkä tiedä vieläkään. Kyllä häiritsee.Täytynee käydä ostamassa laventelia ja odottaa josko sama olo tulee uudelleen.