Nyt on ensimmäinen leima otettu. Tatuoimisessa kesti tunnin verran, ja hiton hieno tuli! Olen ihan rakastunut. Alettiin jo tatskaajan kanssa suunnittelemaan että miten kuvaa voisi täydentää, maisemaa laittaa hieman ja taivasta.. Tatskaaja oli kiva ja lupasi piirtää. Sitä suunnitellaan sitten tarkemmin noin kuukauden kuluttua kun menen pöllöni kanssa jälkitarkastukseen. :)
Tatuoinnin laittaminen ei sattunut. Mitä lähemmän olkapäätä meni, sen vittumaisemmalta tuntui, mutta missään vaiheessa ei sattunut. Tatskauslaitteen (olen niin juntti etten tiedä sen nimeä) ensimmäinen kosketus ihoon oli tosi jännä. Sen jälkeen siinä vaan istui horroksessa ja mietti syntyjä syviä. Katselin kattoa aika paljon. :D Vähän myös juteltiin Mimosan (tatuoija) kanssa lapsista ja lävistyksistä ja muusta bodmodista. Oli kyllä hirmu rento ilmapiiri siellä liikkeessä, osittain siitä johtuen torstaina klo 12 uudestaan... ;)

Saatiin myös varmistusta tästä perheenlisäyksestä. Kisupojat saapuvat torstaina siinä kahden ja viiden välillä, aika tiukille saattaa mennä aikataulu kun tatskaa aletaan laittaa klo 12 ja sen piirtämisessä menee parisen tuntia... Hihhei. Toivotaan vaan että selviän ilman suuria stressejä. :)

Kuvaa pöllörakkaastani saatte kun Otto ei enää vihoittele mulle niin että se voi ottaa kuvan.
Niin ja se piti vielä mainita, että kuvaa tulee siltikin vasta kolmen jälkeen koska kolmelta vasta voin ottaa suojakelmun tämän päältä pois. Mahdollisimman paljon pitää antaa ilmahoitoa tälle, suojata vain kahdeksi seuraavaksi yöksi ja silloin jos tekee jotain tosi likaista duunia.