Siinäpä oikeastaan tämän yön tykötarpeet. Teetä meni hemmetin monta kuppia ja tupakkaa askillinen. Serkku oli käymässä (samainen joka laittoi rastat). Meillä tämä on oikeastaan sitä että jauhetaan ihmissuhteista, hölmöistä sekoiluista ja ulkonäöstä ja kyytipoikana paljon kahvia ja tupakkaa.

Tänään muisteltiin lapsuuttakin. Kuinka oltiin aina oltu mummulassa ja tehty sinne pitkin asuntoa majoja. :D Eikä koskaan taatusti oltu siivottu jälkiämme. Limua oltiin kaadeltu pieniin tyhjiin viinapulloihin ja vedelty ykkösellä alas ja siinä hötäkässä aina kaikkea (mahdollisimman tahmeaa) nestettä oli kaatunut lattialle, sotkut olimme aina pyyhkineet jollain käteen sattuneella lakanalla...
Tarjoilu oli pelannut hyvin, mummu oli aina tuonut meille tarjottimella leipää, kakkuviipaleita ja kahvia. Niitä oltiin sitten aina naposteltu majoissamme taskulampun valossa. Öisin oltiin katseltu salaa pornoa ja meitä oltiin käsketty monta kymmentä kertaa nukkumaan ennen kuin maltoimme sen vihdoin ja viimein tehdä. :D
Suunnitelmana olisi mennä tässä joku päivä taas mummulaan, rakentaa sinne maja (ja siivota sotkut jälkikäteen) ja vetää sitten siellä kahvia ja leipää ja kakkua taskulampun valossa. Ihan vain vanhojen aikojen muisteloksi! Täytyy sanoa että ihana lapsuus on ollut ja voisin sinne palata takaisin jos mahdollisuus olisi. Jos mulla olisi tämä tietämys mikä mulla nyt on, niin jättäisin kyllä monen monta asiaa tekemättä jos ois mahdollisuus.. Vaan eipä ole joten turha jossitella. Ja asioita en tässä lähden mainitsemaan koska jotkut tutut aivan varmasti lukevat tätä.

Olisi ollut mun vuoroni nousta lasten kanssa aamulla mutta Otto sanoi että voi nousta. Omituista. Ihan kiva mulle kyllä. :) Nukkuminen on kivaa kun siihen makuun pääsee, eli toisin sanoen kun uni vihdoin tulee... Mulla on nyt viimeaikoina ollut vaikeuksia nukahtaa, ja tiedän kyllä mistä se johtuu. Se ei siis sikäli ole ongelma, en vain tiedä miten saisin ajateltua jotain muuta kuin sitä mitä ajattelen niin kauan että nukahtaisin. Nukkumisessa ei ole ongelmaa, vain nukahtamisessa.

*Twilightning - Wind-Up Toy*
Tää on sellainen autobiisi. :D Tulee aina mieleen se kun hain kummitätiäni Forssasta Tarun ristiäisiin. Ihana reissu oli.

Ei jaksaisi odottaa että uusi kisu saapuisi luoksemme! <3 Jos tuuri käy niin se tapahtuu jo huomenna. :) Huomenna menen myös sinne tatuointiliikkeeseen varaamaan aikaa. Pelottaa vaan hiukan paljonko urakka tulee loppupeleissä maksamaan, että paljonko menee omasta pussista.. Satanen on äidiltä jo lahjarahaa joka on tarkoitettu ihan tätä varten, mutta en usko että se riittää mihinkään vaikka kyseessä on pieni kuva, ihan vaan mustalla värillä ja aika peruskohtaankin. Voipa silti hintaa tulla ihan mukavasti.

Panettaa perkeleesti. Ei seksiä kolmeen viikkoon melkein. Kohta mä halkean.

Hyvä lopetus.