Joulu meni hyvin, mutta nyt ei ole energiaa eikä halua kirjoittaa siitä.

Haluan kirjoittaa jostakin, joka nyt kaivertaa mieltäni.

Kyse on eräästä ystävästäni, tai ainakin luulin, että hän oli ystäväni. Emme nähneet usein, emmekä edes olleet yhteydessä usein, mutta aina kun tapasimme, meillä oli hauskaa. Ehkä liiankin hauskaa viime kerralla?
Hän oli minulle tärkeä.
Nyt hän on laittanut minut Galleriassa Mustalla Listalle. En tajua miksi. Kävin mielessäni läpi kaikki vaihtoehdot, että josko Galleria sekoilee tai vahinko on käynyt, mutta en usko. En usko että kukaan voi vahingossa painaa ketään Mustalle Listalle.
Uskon että hän on poistanut minut mesestäänkin, mutta silti laitoin hänelle siellä offline-viestiä jossa kysyin miksi hän yhtäkkiä ignorasi minut. Tuskinpa vastaa. Ei kai tuollaisiin yleensä vastata?

Kaivertaa vain se, miksi hän teki noin. Olisi voinut suoraan sanoa, jos jotenkin olen loukannut tai jotain tehnyt väärin (mitä en ainakaan omasta mielestäni ole tehnyt).

Tahtoisin soittaa hänelle ja jutella mikä nyt on ongelmana, mutta en tee sitä. En usko että hän vastaisi puhelimeen, ja se se satuttaisi minua liikaa. Tai jos vastaisi, pelkään liikaa että hän sanoisi jotain todella ilkeää.
En kestäisi sitä.

Tässä on kyse myös rahasta, joten siksikin kaivertaa. Hän oli minulle velkaa rahaa. Sanoin että rahojen kanssa ei ole kiirettä, joten en usko että tuo hommeli johtuisi siitäkään. Epätietoisuus on pahinta.