Tässä kävi tosiaan nyt niin, että menin viime yönä sänkyyn siinä vähän yli kaksitoista, vaan untapa sain vasta kahden maissa koska Otto kuorsasi eikä lopettanut millään. Jani tuli herättämään joskus aamuyöstä, luulin että oli jo ihan aamu, joten nousimme ylös. Sitten aloin ihmettelemään kun Taru yhä nukkui, katsoin kelloa ja se näytti vähän vaille viittä. Sain Janin taivuteltua meidän makkariin nukkumaan kanssamme, kuinka ollakaan, pääsimme makuulle ja peiton alle ja sitten Taru aloitti konsertin. Yritin josko se oisi alkanut uusiksi nukkumaan, niin ei. Otto ehdotti että Tarulla on varmaan nälkä, kysyin koska se viimeksi söi, kuulemma illalla ja vähän. Siitä todellakin suutuin, en sen takia ettei Taru itse sitten syönyt, vaan siksi että Otto olisi todellakin voinut sanoa että on odotettavissa mahdollisesti että Taru herää tosi aikaisin! Saatana kun senkin olisin tiennyt, olisin osannut mennä jo aiemmin nukkumaan. Yleensä kun lapset nukkuvat ihan vähintään seitsemään.

Nyt tässä koitin hetki sitten nukkua kun Jani nukahti sohvalle ja Taru nukkui Janin huoneessa, niin kas kummaa, prkl just sain oikastua itteni niin jumalauta Taru aloittaa niin helvetinmoisen konsertin taas.

Ja tässä pitäisi jaksaa vielä ihan vähintäänkin sellainen kolme tuntia jaksaa odotella että Otto edes herää, saati sitten nousee ylös... En jaksa!! Väsyttää ihan tolkuttomasti. Nukuin siis sellaiset kolme ja puoli tuntia ehkä, tai jotain.

Kunhan Otto herää, niin menen kyllä tasan nukkumaan, muuten ei tule mistään mitään. >_< Ja jos Otto ei ole noussut kahteentoista mennessä niin menen herättämään sen, koska herra meni kuitenkin kymmenen aikaan nukkumaan joten jos herätän klo 12 hänet, hän on saanut nukkua 14 h. Että niin. Ja siihen kello kahteentoista mennessä minä olen ollut valveilla jo seitsemän tuntia joten.. Nyt en kyllä aio hyväksyä että herra pompottaisi ihan miten tahansa. Nyt en sitä siedä. Varsinkin kun molemmat lapset inisevät kaupanpäällisiksi koko ajan vaikkei minkään pitäisi varsinaisesti olla edes vikana.

Jani hiukan yskii tuossa, taitaa olla pieni flunssa. Taru on ihan kunnossa, minullakin sen sijaan hiukan nenä tukossa, tosin ihan vaan aavistuksen.