Alkaa vituttaa.

Tulin IE:llä tänne Vuodatukseen kirjoittamaan tätä merkintää, koska lataan Mikseristä musiikkia ja Firefoxilla se ei oikein onnistu (normaalisti siis muuten käytän sitä). Tämä Vuodatus lagaa aika hitosti tän IE:n kanssa, en tiedä miksi.. Saattaa johtua ihan noista latauksista mitkä ovat käynnissä.

Toista päivää olen siis jo kipeä, ja päivä ennen kuin tulin kipeäksi niin jumitin vaan koska lapset olivat antaneet nukkua huonosti. Tosiaan alkaa jo kypsyttää tämä, tahtoisin ulos koska siellä on upea ilma, muuten oloni just ja just sallisi sen mutta en viitsi koska tuolla on ilmeisesti kylmä, ja kurkkuni on paskana, niin en kyllä halua mennä tuonne hinkumaan kuolemankielissä kurkkuni kanssa. Hyvä kun pystyy sisällä hengittämään kunnolla.

Ja ei, enhän toki ole tupakkariippuvainen, mutta kurkkuni takia en ole voinut polttaa eilen enkä toissapäivänä, joten alkaa pikkuhiljaa tekemään liikaa mieli... Jos olisin järkevä, lopettaisin polttamisen saman tien, koska nyt jo kolmatta päivää oikeastaan ilman (jossei huonoja yrityksiä lasketa mukaan), mutta ilmeisesti järkeä ei löydy tarpeeksi, siispä haluan tervehtyä ihan senkin takia että pääsen vihdoin tupakalle.