Meni toi vuodenvaihde ihan mukavasti. Täällä oli pari kaveria minun ja Oton lisäksi ja siinä sitten kuunneltiin musiikkia ja yhdentoista aikaan mentiin ulos raketteja ampumaan. Yhessä vaiheessa iso raketti ei lähtenytkään ylös vaan se jäikin maahan kytemään, oli aika kiva pamaus siinä korvan vieressä ja niitä säteitä lenteli siitä ympäriinsä. :D Oli se hienon näköstä mutta helvetin vaarallista. Onneksi ei kellekään käynyt mitään.
Muuten meni ihan jeessisti ampumiset, vituttaa vaan kun mulla oli huonompi kamera mukana ja sitten siitä loppui akku kun en ollut muistanut ladata sitä. Ei saanut kun pari rakettikuvaa. No, edes jotain.
Kahdentoista jälkeen tultiin sisälle sitten ja juotiin vielä hetki. Mä tosin hyydyin äkkiä ja makasin vaan viltin alla keittiön lattialla kuuntelemassa kun muut jutteli. :D Join vaan kahvia siinä. Oli kyllä kivaa silti, enkä onneksi lannistanut muiden menoa.
Nukkumaan menin joskus hiukan neljän jälkeen, nousin sitten yhdeltä... Tosin siihen väliin mahtui monta heräämistä. -.-

Pitäisi tässä siirrellä otettuja kuvia koneelle, kun vaan jaksaisi. Kameroiden johdot ovat meinaan hirveän paperipinkan takana ja mua vähän löysättää. :D

En yhtään tykkää että on tammikuu muuten kuin että kevät on taas hiukan lähempänä. Vielä kun saisi tälle päivälle jotain mukavaa puuhaa niin ei olisi tämmöinen negatiivinen löysä olokaan. :) Siivoilin kyllä jo yön jälkiä ja muuta mutta vielä kun saisi jotain kivempaa touhua.

Viikonloppuna ehkä lävistystä ja alkuviikosta sitten varaamaan tatska-aikaa. ;) Voipi olla että viikonloppuna tulee myös Forssanreissu eteen.