Rastat poissa. Levätkää rauhassa muruseni. <3

Uudet hiukset ovat siis ihan samanlaiset muuten kuin aina ennenkin, mutta väri vain hiukan eri. Tai edes sekään pahemmin muuttunut. :D Nyt kuitenkin tuolla päälaella haaleaa violettia tosi vähän, muualla tummansinistä ja pieninä hyvin huonosti näkyvinä laikkuina vihreää. Pitää vaan odotella että nämä kuluvat pois tai sitten vaalentaa, ja heittää vihreä päähän. Viimeistään sitten uusi väri kun uudet rastatkin. :) Oli serkun kanssa puhe että joskus ensi viikon puolella laiteltais sitten.

Huomenna Liskogalleriaan varaamaan tatuointiaikaa. Tekis mieli vaan ottaa kaikki suunnittelemat tatskat samalla kertaa että sais ne äkkiä, mutta pakko se on malttaa kun kaikkia ei ole vielä edes paperilla valmiina ja rahatilanne nyt on mikä on... Kuitenkin jos huomenna saisi ainakin varattua ajan sille yhdelle ainoalle tatuoinnille, jos kävisi vaikka tuuri että se olisi vielä suht halpa.. Sitten voisin ottaa toisen suht halvan heti perään. Ainahan voi toivoa. Niih.

Tarulla huomenna neuvola.
Tytöltähän otettiin nenämahaletku pois maanantaina ja vähän aluksi pelotti että miten se syöminen siitä lähtee sujuun kun aina ennen saanut vaan sen letkun kautta, mutta hienostihan tyttö syö! Juominen ei oikein luonnistu mutta kyllä se siitä. Hienosti menee muuten.