Enpä tiedä onko täällä mua kaipailtu pahemmin vaikken olekaan päivitellyt, viime kirjoituksesta on jo aikaa, ei ole vain jaksanut. Eipä tässä oikein mitään hirveän erikoista nyt kai ole tapahtunutkaan.

Muuta kuin että sain kuulla että Otto lukee tätä blogia, eli terveppä terve Otto. Siinäs luet. Ei täällä mitään niin kovia salaisuuksia ole, senkus luet.

Noniin.

Yhtenä päivänä vähän kävin shoppailemassa, ja ostin kaksi aivan tajuttoman mahtavaa paitaa! Perkele että ne onkin hyvännäkösiä, vaikkakin ihan peruspaitoja. Laitan kuvaa joskus, jos jaksan ja muistan.

Lävistyskamatkin sain viimein hommattua. Olen nyt sitten päässyt lävistelemäänkin. Korvalävistyksiähän olen tehnyt jo useamman, ne kun voi tehdä ilman pihtejäkin, mutta nyt olen sitten päässyt tekemään myös jo nännin, madonnan, navan, kulman ja traguksen. Eilen tilailin lisää neuloja ja koruja sekä kielipihdit, saa vähän laajentaa tuota repertuaaria sitten. Ehkä on jo pari asiakastakin tiedossa. Toivottavasti toki useampikin.

Oli tuossa eilen Oton kanssa puhetta että tänään vietettäisiin vähän niinkun kahdenkeskistä aikaa (tosin sitten kun Taru on nukkumassa, Jani on vaihteeksi taas kylässä, se on semmonen reissumies). Toivon mukaan ilta ei katkea mihinkään riitaan, se on ihan perseestä tapella rakastamansa ihmisen kanssa varsinkin jos pitäisi pitää kivaa. 

Löysä olo. Mitenhän tässä saisi vähän heräteltyä itseään? Musiikki voisi olla ihan hyvä ratkaisu tämän kahvin lisäksi.

*Blood Stain Child - Cyber Green*

Ei jaksaisi tässä koneella istua, nyt en vaan keksi mitään muutakaan. Laitan pesukoneen päälle kunhan Taru tuolta vähän herää ettei se koneen karsea möykkä häiritse sitä.

Ainiin ja madonnan otin itseltäni pois, se hankasi hampaita. R.I.P.